21 / 05 / 2024

İnan Keser bursa

İnan Keser bursa

İnşaat Mühendisi İnan Keser, CHP Bursa Milletvekili Adayı oldu. Peki, İnan Keser kimdir? İnan Keser, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisi İnan Keser...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki silüeti bozan yapılar yıkılıyor!

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olan 480 dönümlük Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafında tarihi silüeti bozan yapıların temizlenmesi için çalışmalar başladı.

Bursa Büyükşehir kiracılarından kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehirde koronavirüs sonrası alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Aktaş, "Biz borçları ertelemedik. Kira almayacağız dedik" dedi...

Bursa'da kaçak yapılaşmaya İHA'lı önlem!

Bursa'da kaçak yapılaşmaya karşı insansız hava aracıyla kontroller sağlanıyor. Türkiye’de İlk defa kurulan Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Dairesi Başkanlığı’nın Daire Başkanı M. Kürşat Gürsoy, kaçak yapılaşmaya karşı alınan önlemleri anlattı.

Metrekareye metrekare alınan bir sistem dönüşüm olmaz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada metrekareye metrekare alınan bir sistemin kentsel dönüşüm olmayacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm Bursa'da kira fiyatlarını artırdı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Kemal Göz bugünkü yazısında, kentsel dönüşüm kapsamına alınan evlerin kira fiyatlarının arttığını vurguladı.

Bursa Büyükşehir'den 6 milyonluk yol!

Bursa Büyükşehir’in ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’de hizmete alınan 18 kilometrelik Boğazköy Yolu, ilçenin Kestel ve Yenişehir’le bağlantısını sağlamış oldu.

Bursa'da 0,50'ye kadar emsal artışı kararı iptal edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan "0,50'ye kadar emsal artışı yapılabilir" kararı 3. İdare Mahkemesi tarafından kamu yararı gözetilmediği gerekçesiyle iptal edildi.

Kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

İnan Keser bursa Haberi

İnan Keser bursa

İnan Keser kimdir?

İnan Keser, 02 Nisan 1978 doğumlu. İnşaat Mühendisi İnan Keser, CHP Bursa Milletvekili Adayı oldu. Peki, İnan Keser kimdir? İnan Keser özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"İlkokulu Tunceli’nin Güleç köyünde okudum. 1988 yılında ailemle birlikte Bursa’ya taşındık, orta ve lise öğrenimimi Bursa’da tamamladım. 1996 yılında “İTÜ İnşaat Mühendisliğini” okumaya hak kazandım ve bir yıl İngilizce hazırlık öğrenimi aldıktan sonra lisans öğrenimime devam ettim, 2001 yılında “İnşaat Mühendisi” olarak mezun oldum.


Son 11 yıldır hem inşaat sektöründe hem de hizmet sektöründe ticaret ile uğraşmaktayım. İş hayatına başlangıçta hiçbir imkânım olmamasına rağmen, okulumda aldığım özel ihtisas sayesinde vizyonel, çalışkan, dürüst ve üretici özelliklerim ile Bursa ve çevre illerde yaptığım projeler ve eserler ile ticaret hayatımda güzel başarılar sağladım ve bu süreçle işimi...