07 / 05 / 2024

İnan Tanrıöver esas gayrimenkul

İnan Tanrıöver esas gayrimenkul

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tanrıöver ve İsmail Yaatası tarafından kuruldu.

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik’te  200 TL  sermaye bedeli Mehmet Halil Tanrıöver tarafından kuruldu.

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Aysal, Ercan Aysal, Mehmet Mete Türkoğlu ve Alp Tanrıöver ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kamu binalarında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da bağlı kurum ve kuruluşlara ait binalarda depreme karşı alınan önlemleri TBMM gündemine taşıdı..

Muğla Marmaris'te kaçak 2 yapı yıkıldı!

Marmaris’in Hisarönü Mahallesinde bir ev ve 10 bungalovdan oluşan konaklama tesisi kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkıldı. Yıkılan tesisin sahibi Nesrin Tanrıöver, “Önce yap dediler, sonra yıktılar” dedi.

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sami Vodina, Kazım Köseoğlu, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO'dan esas sözleşme tadili kararı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket esas sözleşmesinin tadili ile ilgili Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere alınan kararları KAP'a bildirdi. İşte açıklama...

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Sami Vodina, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Ahmet Rüştü Düver Kütahya Porselen Sanayii A.Ş 'nin genel müdürü oldu!

Kütahya Porselen Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Nafi Güral'ın yerine Ahmet Rüştü Düver'in Kütahya Porselen Genel Müdürü olduğunu bildirdi...

Say Reklamcılık Yapı esas sözleşmenin yeni şekli için SPK'ya başvurdu!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirketin Esas Sözleşmesi'nin sermayeye ilişkin 6. maddesinin yeni şekli hakkında uygun görüş alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunduğunu açıkladı...

Hüseyin Tanrıverdi: Manisa'daki konut sorunu çözüme kavuşacak!

Manisa'daki konut sorununu çözecek tek partinin AK Parti olduğuna dikkat çeken Hüseyin Tanrıverdi, şöyle konuştu: "Konut açığı Manisa için çok büyük bir sorun. AK Paı-ti döneminde TOKİ ile yaklaşık 2 binin üzerinde konut ürettik.

İnan Tanrıöver esas gayrimenkul Haberi

İnan Tanrıöver esas gayrimenkul

İnan Tanrıöver kimdir?

İnan Tanrıöver, Esas Gayrimenkul’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.

İnan Tanrıöver, 2007 yılında Esas Holding’e katılmadan önce 1977’den 2001’e kadar Ziraat Bankası’nda çalışmış ve bu süre zarfında iki kez Londra’ya Kıdemli Ülke Sorumlusu olarak atandı.

2001 yılında Sabancı Holding’e katılan İnan Tanrıöver, Londra’daki Uluslararası Ticaret Grubu’nda Finans Direktörü olarak çalışmaya başladı.

İnan Tanrıöver, aynı zamanda Şekerbank’ın icra kurulunda da görev almıştır.

İnan Tanrıöver, lisans derecesini Ege Üniversitesi’nde Pazarlama üzerine...