30 / 04 / 2024

İnan Tanrıöver

İnan Tanrıöver

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Sami Vodina, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tanrıöver ve İsmail Yaatası tarafından kuruldu.

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik’te  200 TL  sermaye bedeli Mehmet Halil Tanrıöver tarafından kuruldu.

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Aysal, Ercan Aysal, Mehmet Mete Türkoğlu ve Alp Tanrıöver ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kamu binalarında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da bağlı kurum ve kuruluşlara ait binalarda depreme karşı alınan önlemleri TBMM gündemine taşıdı..

Muğla Marmaris'te kaçak 2 yapı yıkıldı!

Marmaris’in Hisarönü Mahallesinde bir ev ve 10 bungalovdan oluşan konaklama tesisi kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkıldı. Yıkılan tesisin sahibi Nesrin Tanrıöver, “Önce yap dediler, sonra yıktılar” dedi.

Kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Köyü taşınan çiftçilere devletten hem ev hem de arazi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Alaköprü Barajı nedeniyle köyü taşınanlara her türlü imkanı sundu. Baraj ve diğer nedenlerle köyü taşınan çiftçilere devlet tarafından hem ev hem de tarım arazisi veriliyor.

Krediyle alınan evin tapu masrafı 2017!

İster yatırım ister oturum amaçlı olsun konut satın alan kimselerin belli oranlarda tapu masrafları oluyor. Peki, krediyle alınan evin tapu masrafı 2017 ne kadar?

Torba Kanun ile tanınan KDV istisnası mecliste!

MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, torba kanun ile tanınan KDV istisnasını meclis gündemine taşıdı. "Kanun ile yapılan değişiklikle belediyelere ait arsa ve arazilerin satışında katma değer vergisi alınmaması öngörülmektedir." dedi..

Yaşar Tanrıverdi: İmar planları bütünsellikten uzak olmamalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Yaşar Tanrıverdi, 2016 yılının Türkiye ve Adana için tam anlamıyla kara bir yıl olduğunu bildirdi.

Açığa alınan yüksek yargı mensuplarının mal varlıkları mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, açığa alınan veya tutuklanan yüksek yargı mensuplarının mal varlıklarını ve imar rantı iddialarını meclis gündemine taşıdı..

İnan Tanrıöver Haberi

İnan Tanrıöver

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Sami Vodina, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-    Ülkemizde konut ihtiyacının giderilmesi için gerçekleştirilen toplu Konut üretiminde, ülke koşullarına uyarlanabilen çağdaş teknolojilerin gelişmesini sağlayacak şekilde endüstriyel inşaat yöntemlerine öncelik verilmesini gerçekleştirmek. Şehir planlarının bu amaca uygun şekilde düzenlenerek açılacak yeni yerleşme alanlarında uydu kentler oluşturmak, kendi kendine yeterli her türlü bina, ticaret merkezleri, turistik kompleksler, toplu konut siteleri, uydu kentler, iş ve ticaret merkezleri turistik kompleksler ve benzeri yapılanmaları, planlama, programlama ve saptanacak yapılabilirlik verilerine göre projelendirme hizmetlerinin tümünü yapmak ve/veya yaptırmak. 2-    Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde her türlü gayrimenkul projelerinin (arsa, arazi, ofis,...