09 / 05 / 2024

inanlar deniz ömür

inanlar deniz ömür

Hasoğlu Yapı, yönetim kadrosuna yeni isimleri dahil ederek altyapısını güçlendiriyor. Yeni döneme iddialı projeler ile girecek olan Hasoğlu Yapı, bu bağlamda satış kadrosunu güçlendirerek Deniz Ömür’ü bünyesine kattı...

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Deniz Yatırım 17 bin 283 lot satışı yaptı!

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., DZGYO pay senedinde , likidite sağlayıcılık kapsamında 4.47-4.53 fiyat aralığında 17 bin 283 lot satış gerçekleştirdi.

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

Yalova'da ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı 11 Haziran'da!

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova Altınova'da ilave hangar, iskele ve donatım rıhtımı ile yüzer havuz projesi toplantısı 11 Haziran 2015 günü 16:00'da yapılacak.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümü rızayla yapacağız!

Karabağlar’daki hemşehri derneklerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Biz kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız. Anlaşamazsak yapmayacağız” dedi.

Bekirli Kömür Santrali'nin 2'nci ünitesi açıldı!

Türkiye ’nin en büyük termik santrallerinden biri olan Bekirli Kömür Santrali ’nin 618 MW ’lik ikinci ünitesinin resmi açılışı yapıldı.

Artella, 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünleriyle boy gösterdi!

Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünlerimizi, 14 nolu salon, 441 nolu standında sundu.

Erdemler Mimarlık Taahhüt İnşaat Kimya Oto Bakım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemler Mimarlık Taahhüt İnşaat Kimya Oto Bakım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Feyzi Ömür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Işıl Ömür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pekcan Grup tüm ürünlerinde 36 ay taksit yapıyor!

Ev dekorasyonu ve yapı malzemeleri konusunda müşterilerine ihtiyaç duydukları her şeyi geniş bir çeşitlilikle sunan Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkanı sunuyor.

Amasra A-2 Taşkömürü Sahası'nın 35 yıl işletme ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Amasra Taşkömürü sahası'nın rödövans karşılığı 35 süreyle işletilmesi işi 4 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu özelleştirilecek mi?

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TTK'nın özelleştirileceğini iddia eden maden işçileri, imza kampanyası başlattı. Peki Türkiye Taşkömürü Kurumu özelleştirilecek mi?

inanlar deniz ömür Haberi

inanlar deniz ömür


Hasoğlu Yapı Satış Müdürü olarak göreve başlayan Deniz Ömür, son olarak İnanlar İnşaat’ın Esenyurt ve Halkalı da inşaa ettiği projelerinde Satış Koordinatörü olarak görev yapmıştı.


Genç ve dinamik bir kadroyla yeni döneme hazırlandıklarını belirten Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever; “Newista Life Başakşehir ve Newista Residence Esenyurt projelerimizin satışı hızla devam ediyor. Son olarak katıldığımız KORİAD Kongresi bizim açımızdan çok verimli geçti ve 30 dairenin satışını gerçekleştirdik. Yeni dönemde çok daha kapsamlı projelerimize start vereceğiz. Diğer taraftan yine İstanbul’da en gözde lokasyonlarda yeni projelerimizi 2013 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda satış kadromuzu güçlendirerek 5 kişiden oluşan satış ekibimizin başına tecrübeli bir ekip lideri transfer ettik.”


Hasoğlu Yapı Satış Müdürü Deniz Ömür, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Ömür,...