04 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat 4. kupon ödemesi yapıldımı

İnanlar İnşaat 4. kupon ödemesi yapıldımı

İnanlar İnşaat tarafından 6 Şubat tarihinde ihracı gerçekleştirilen TRSINAN81610 ISIN Kodlu 60 milyon TL nominal değerli 546 gün vadeli tahvilin 4.kupon ödemesi gerçekleştirildi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Artaş İnşaat 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti!

Konut sektörünün en büyüklerinden biri olan Artaş İnşaat’ın Başkanı Süleyman Çetinsaya, projelerini ve 2019 yılına dair değerlendirmelerini paylaştı. Çetinsaya, 2018 yılında 4 projede 2 bin 534 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

İntema İnşaat'ın 2017 gelir tablosu yayınlandı!

İntema İnşaat, 4. dönem geçici vergi beyannamesi ve gelir tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İnanlar İnşaat 4. kupon ödemesi yapıldımı Haberi

İnanlar İnşaat 4. kupon ödemesi yapıldımı

İnanlar İnşaat tarafından 6 Şubat tarihinde ihracı gerçekleştirilen TRSINAN81610 ISIN Kodlu 60 milyon TL nominal değerli 546 gün vadeli tahvilin 4.kupon ödemesi gerçekleştirildi.


Açıklama:

Şirketimiz tarafından 06.02.2015 tarihinde ihracı gerçekleştirilen TRSINAN81610 ISIN Kodlu 60.000.000.- TL. nominal değerli 546 gün vadeli tahvilin 4.kupon ödemesi gerçekleştirilmiştir. Kamuoyu bilgisine...