02 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat borçlanma aracı

İnanlar İnşaat borçlanma aracı

İnanlar İnşaat 100 milyon TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç edecek.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

9 aylık dönemde bireysel borçlanma enflasyonun üzerinde büyüdü!

Tarım, madencilik, imalat sanayii, enerji, inşaat ve hizmetler sektörlerinin toplam kredi hacmindeki büyümesi yüzde 35,1 olurken; tüketici kredisi ve kredi kartları ile bireysel borçlanma yüzde 57,9 olarak gerçekleşti.

Emeklilikte dikkat çeken borçlanma detayı! Aman bunları gözden kaçırmayın! SSK, Bağ-Kur...

Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bugünkü köşesinde borçlanmayla emeklilik konusuna ilişkin gelen soruları yanıtladı. İşte borçlanma ile ilgili detaylar...

Emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur? Tek tek açıklandı!

Emekli olmak isteyen binlerce vatandaş '3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte ayrıntılar... 

EYT'de kritik borçlanma detayı! Bunları yapanlar ve 18 yaşından önce sigortalı olanlar hemen bakın! Peş peşe açıklandı..

EYT yasa teklifi pazartesi günü resmen Meclis'e sunulacak. EYT'de kritik borçlanma detayı! Bunları yapanlar dikkat! Peş peşe açıklandı...

Borçlanma yapan EYT'liye vergi iadesi olacak

EYT'de flaş gelişme yaşandı. EYT'liler borçlanma primlerinin bir kısmını vergi indirimi ile geri alabiliyor. İşte tüm detaylar...

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

EYT'de sona yaklaşıldı! Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor ve merakla araştırılıyor. Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT için borçlanma yapacakların bilmesi gereken çok önemli detay!

EYT düzenlemesinin Aralık ayında Meclis'e gelmesi 15 Ocak tarihinde ise yürürlüğe girmesi ve ilk etapta 1.5 milyon kişiyi kapsaması bekleniyor. EYT'li olup olmadığınızı merak ediyorsanız ve borçlanma konusunda ikilem yaşıyorsanız. Bu detayı bilmenizde fayda var.

Hazineden dev borçlanma

Hazine ve Maliye Bakanlığı önümüzdeki üç ay için izleyeceği borçlanma stratejisinin açıkladı. Bakanlık bu dönemde 122 milyar liralık iç borç seviyesine karşılık 130,5 milyar liralık iç borçlanmaya gidecek. Söz konusu dönemde dış borçlanma yapılmayacak.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

İnanlar İnşaat borçlanma aracı Haberi

İnanlar İnşaat borçlanma aracı

İnanlar İnşaat 100 milyon TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç edecek. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuz 15/06/2016 tarih ve 2016/008 sayılı toplantısında şirketimizin TL. cinsinden 100.000.000.- TL. (YüzmilyonTürkLirası) tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç etmesine karar vermiştir. 

Bugün itibariyle Sermaye Piyasası Kuruluna ve Borsa İstanbul AŞ.'ye başvuruda bulunulmuştur.

Yönetim Kurulu Kararımız ve Sermaye Piyasası Kurulu başvurusu kapsamında hazırlanan "İhraççı Bilgi Dökümanı" ekte yer almaktadır.


Dosya için