04 / 05 / 2024

inanlar inşaat Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı REI 2013

inanlar inşaat Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı REI 2013

İnanlar Kuveyt'de düzenlenen Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı REI 2013'e katıldı. Katar, Suudi Arabistan ve Dubaili yatırımcıların dikkatini çekti...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır!

Zeybekci, hükümetin inşaat sektörüne verdiği desteğe dikkati çekerek, yabancıya konut satışının bir ihracat olduğunu dile getirdi. Zeybekçi, "İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır" dedi.

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dere tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1982 Sokak'ta kuruldu.

Tinge İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tinge İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Abı ve Erhan Abı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Fatih, Mollafenari Mahallesi, Gazi Sinan Paşa Sokak'ta kuruldu.

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun İzsiz ve Haşem İzsiz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2126 Sokak'ta kuruldu.

Eko Sis İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Sis İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sıddık Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi, Halil İbrahim Kızılay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Yousuf Y T A Almutawa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Sarhan İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Sarhan İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, İlhan Sarhan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal, Atalar Mahallesi'nde açıldı.

Lutvi Çelik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lutvi Çelik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lutvi Çelik ve Gencer Çıkılmazkaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Esenler'de kuruldu.

inanlar inşaat Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı REI 2013 Haberi

inanlar inşaat Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı REI 2013


İnanlar'ın gerçekleştirmiş olduğu projelere Arap yatırımcılar büyük ilgi gösterdi. Kuveyt Emiri Şeyh Sabah'ın ailesinden ve bakanlar ve bakan yardımcıları İnanlar'ın Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı REI 2013'te açmış olduğu standdı ziyaret...