04 / 05 / 2024

inanlar inşaat karadeniz projesi

inanlar inşaat karadeniz projesi

İstanbul'da Başabakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk olarak tanıttığı, Kanal İstanbul projesinden artan toprak ile Serdar İnan Karadeniz'e dev özgürlük adası yapacak.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Trabzon'da cami inşaatı çöktü: 2 işçi yaralandı!

Doğu Karadeniz’in en büyük cami ve külliyesi olacağı söylenen Trabzon Ortahisar’da yer alan cami inşaatının avlu bölümü çöktü. Çökme nedeniyle iki kişi yaralandı…

Kağıthane nostaljik dekovil hattında inşaat durdu! 

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Raylı Sistem Hattı projesini, 3 kilometrelik nostaljik hatta çeviren Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı inşaat çalışması durdu.

Karadeniz´in cenneti Taflan Koyu'nda villa inşaatı tepkisi!

Karadeniz´in en güzel koylarından biri olan ve yaz aylarında tatilcilerle dolan Taflan Koyu'nda, Gemilik Burnu'nun üzerine yapılan villa inşaatı tepkilere neden oldu. Yapının yıkılması için karar çıktı ancak villanın sahibi yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı hızlandı!

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatı Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hızla devam ediyor.

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 2016 faaliyet raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Küçükçekmece deki projeler hakkında bilgiler veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, havaray inşaatının Nisan ayı sonunda başlayacağını söyledi.

Sinop Durağan Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

Durağan Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, hastane inşaatına ilişkin Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a 4 soru sordu..

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

Geminbeli Yolu ve Tüneli inşaatı ne zaman bitecek?

Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Karadeniz Bölgesi'ni Sivas üzerinden Akdeniz Bölgesi ile buluşturacak 2010 rakımlı Geminbeli Yolu ve Tüneli inşaatını inceledi. Yıldırım ve Yılmaz, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

inanlar inşaat karadeniz projesi Haberi

inanlar inşaat karadeniz projesi

Kanal İstanbul'dan çıkacak olan 1 milyar metreküp hafriyat toprağına talip olan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Karadeni çıkışında 16.5 milyon metrekare alanda Karadeniz'in çıkışında inşa etmeyi planladıkları projenin 300 bin nüfus kapasiteli bir özgürlük adası olacağını belirtti. 


İsrail asıllı mimar Benshetrit imzalı 6 tepeli suni ada 'Havvada'da 200-300 bin kişinin yaşaması öngörülüyor. 2023'e yetişmesi planlanan suni adada sağlığa, eğleceden kültüre birçok merkezin yer aldığı yeni bir şehir yaratılacak. Havvada'nın ekolojik bir proje olacağını belirten Serdar İnan, Havvada'nın Havva'nın dünyaya indiği dönemdeki gibi olacağını belirterek adaya pasaportsuz girişin olacağını kaydetti. 3. havalimanı ile bağlantılı olacağını belirten İnan, projenin onaylandığında 7 yıl içinde biteceğini...