04 / 05 / 2024

İnanlar İnşaattan sorumluluk beyanı

İnanlar İnşaattan sorumluluk beyanı

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı.

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Murat Jardat tarafından kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Bu kasabaya taşınanlar yaşadı! 

İtalya'nın güneyi uzun zamandır göç almıyor. Teora kasabası terk edilme noktasına gelince devlet yeni bir teşvik programı başlattı. Buna göre kasabaya ailesiyle taşınanların kirası ödenecek.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Taşınanların ilk tercihi Kadıköy oldu!

İstanbul’da Kadıköy taşınanların ilk tercihi olmayı sürdürürken, Ankara’da ise Çankaya birinciliği Etimesgut’a kaptırdı

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

İnanlar İnşaattan sorumluluk beyanı Haberi

İnanlar İnşaattan sorumluluk beyanı

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından  yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ:27.03.2016

KARAR SAYISI :2016/01


SERMAYE  PİYASASI  KURULU'NUN  

II-14.1. SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI



a) Şirketimizin 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 hesap dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Seri II-14.1 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ'i uyarınca, TMS/TFRS Konsolide hükümlerine göre hazırlanan bağımsız sınırlı incelemeden geçmiş konsolide finansal tabloların, ilgili dipnotların ve yönetim kurulu faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini, 


b) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, konsolide mali tablolar ile dipnotlarının ve yönetim kurulu faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediğini yada açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik...