26 / 05 / 2024

inbayırı Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali

inbayırı Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali

Belediye tarafından konuyla alakalı yapılan açıklamada, İstanbul- Adapazarı çevre yolu İnbayırı mevkiinde betonarme ve çelik yapım tekniği birlikte kullanılarak inşa edilecek olan otogarın, hafriyat çalışmalarına başlandığı belirtildi...

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

TOKİ'den Bilecik'in o ilçesine 144 ucuz konut müjdesi! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik toplam 144 konut yer alacak. İşte Bilecik TOKİ detayları...

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!

Bilecik Söğüt'te Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu araziler için rüşvet istediği iddia edilen avukat yakalandı.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Bilecik Osmaneli Konakları restore ediliyor!

Bilecik Osmaneli'de kerpiç taş ve ahşap kullanılarak inşa edilen cumbalı konaklar, restore edilerek turizme kazandırılacak. 

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Bilecik'te acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve ekli liste ile haritada kamulaştırma yapımı amacıyla söz konusu güzergaha isabet eden taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

inbayırı Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali Haberi

inbayırı Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali


Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yapım çalışmaları başladı.


Belediye tarafından konuyla alakalı yapılan açıklamada, İstanbul- Adapazarı çevre yolu İnbayırı mevkiinde betonarme ve çelik yapım tekniği birlikte kullanılarak inşa edilecek olan otogarın, hafriyat çalışmalarına başlandığı belirtildi. Osmanlı mimarisi ile dizayn edilen terminalin, Bilecik'i İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi metropol şehirler başta olmak üzere tüm ülke ile bağlantısını sağlayacağı kaydedilen açıklamada, "Bütün geniş alanıyla 50 bin metrekare olan ve 7 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan ve Bilecik için büyük bir yatırım niteliğinde olan şehirlerarası otobüs terminalinde, 30 tane iş yeri bulunacak. Bilecik Şehirlerarası Otogar Binası yaklaşık 4 bin 900 metrekare oturum alanı ve 6 bin 900 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu kapalı alanda 10 adet bilet satış ofisi, bekleme salonları,...