18 / 05 / 2024

İnce Çizgi İnşaat nerede

İnce Çizgi İnşaat nerede

İnce Çizgi İnşaat Danışmanlık Nakliyat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Özfidan tarafından kuruldu. 

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Milyonlarca çiftçinin beklediği Mayıs 2023 müjdesi geldi! Herkes bir an önce hesaplarını banka hesaplarını kontrol etsin

Milyonlarca çiftçinin beklediği Mayıs 2023 müjdesi geldi... Herkes bir an önce hesaplarını banka hesaplarını kontrol etsin...

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

İnce Çizgi İnşaat nerede Haberi

İnce Çizgi İnşaat nerede

İnce Çizgi İnşaat Danışmanlık Nakliyat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Özfidan tarafından kuruldu. 

İnce Çizgi İnşaat Danışmanlık Nakliyat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları,beton,asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar, garajlar kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak taahhütlerde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

İnce Çizgi İnşaat Danışmanlık Nakliyat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Seyrantepe Mh.Yayıncılar Sk. N.2/10...