15 / 05 / 2024

İnceğiz mahallesi yenileme

İnceğiz mahallesi yenileme

Çatalca Belediyesi tarafından İnceğiz Mahallesi’nde bir dizi çalışma yapıldı. Mülkiyeti Çatalca Belediyesi’ne ait olan, İnceğiz Mahallesi Arif Nihat Asya Parkı Aile Çay Bahçesi’nde kapalı mekan içinde zemine şap atılarak fayans döşendi.

Konya Meram'da 90 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Konya Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi'nde yer arsayı 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

Fatih 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Beyceğiz Mahallesi 1348 Ada 15 Parsele İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Konya Karatay'da yenileme alanı kararı!

Konya Karatay'da Aziziye Mahallesi'ndeki bazı gayrimenkuller Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çatalca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çatalca İlçesi, Elbasan - İnceğiz Mahalleleri, Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Çatalca 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıktı!

Çatalca İlçesi, Elbasan - İnceğiz Mahallesi, nazım imar planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıda çıkarıldı.

Ahmet Eşref Fakıbaba: Şehre göçü önleyeceğiz!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Kalkınma yerelden başlar, yerel her şeyi bilir. Önce kırsalı kalkındırmalıyız. İyi yaşam şartlarını ortaya koymalıyız. Şehre göçü önleyeceğiz." diye konuştu.

Konya Meram'da 38.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 28 Şubat'ta gerçekleşecek..

İnceğiz mahallesi yenileme Haberi

İnceğiz mahallesi yenileme


Çatalca Belediyesi tarafından İnceğiz Mahallesi’nde bir dizi çalışma yapıldı. Mülkiyeti Çatalca Belediyesi’ne ait olan, İnceğiz Mahallesi Arif Nihat Asya Parkı Aile Çay Bahçesi’nde kapalı mekan içinde zemine şap atılarak fayans döşendi. Çay ocağız tezgahı yeniden yapılarak, bina içinde kapı ve pencereler yapıldı. Bina içine engelli rampası yapılarak, eski ve kullanılmayacak durumda olan tuvaletler de yenilenerek hizmete açıldı. Bina içinde tavan ve duvarlar da elden geçirilerek alçı yapılarak boya badana işleri tamamlandı. Yapılan bu çalışmalara ek olarak İnceğiz Mahallesi Meydanı’na bir de otobüs durağı montajı yapıldı.


Çatalca...