05 / 05 / 2024

İncek Enpark Beytepe fiyat

İncek Enpark Beytepe fiyat

İncek Enpark Beytepe projesi 186 konuttan meydana geliyor, proje Özül İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Benevre Beytepe'de ev alana kira garantisi!

Elbiz inşaat, Ankara Beytepe'de inşa ettiği Benevre projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere kira garantisi sunuluyor.

İncek Enpark Beytepe fiyat Haberi

İncek Enpark Beytepe fiyat


Ankara 'da Özül İnşaat imzasıyla inşa edilen İncek Enpark Beytepe 'de yer alan konutlar 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Anahtar teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan İncek Enpark Beytepe 'de 186 konut bulunuyor. 


İncek Enpark Beytepe projesi 23 bin 334 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 840 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen İncek Enpark Beytepe 'de yer alan konutların alanları 242 metrekare olarak tasarlandı.


İncek Enpark Beytepe projesinin sosyal imkanları arasında; fitness center, mini futbol sahası, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol sahası, cafe, sauna, basketbol sahası, koşu parkuru ve yürüyüş yolları mevcut.


Telefon: 444 3 285

Web adresi: http://www.enparkbeytepe.com

Ceren...