09 / 05 / 2024

İncek Life teslim tarihi

İncek Life teslim tarihi

Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO ’ nun yeşille maviyi buluşturduğu İncek Life, Ankara ’ nın havası değiştiriyor. Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri başladı...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İzmir Doğa Park Life teslim tarihi!

Koç İnşaat'ın projesi Doğa Park Life, önümüzdeki Eylül ayının sonunda satışa çıkarılacak. İzmir'de yükselen Doğa Park Life projesi 42 lüks daireden oluşuyor...

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

İncek Life teslim tarihi Haberi

İncek Life teslim tarihi

Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO’nun yeşille maviyi buluşturduğu İncek Life, Ankara’nın havası değiştiriyor.


İncek Life’ta başlayan ev teslimleriyle birlikte şehrin stresinden uzak, geniş su alanlarının kenarında, doğayla iç içe bir yaşam başlıyor.  



Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun geliştirdiği İncek Life’ta yaşam, Eylül’de ev teslimleriyle birlikte başlıyor.


İncek Life, 7 ayrı konut tipiyle doğanın içinde zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Villa Nergis, Villa Çiğdem, Lale Konakları, Kardelen Konakları, Menekşe Konakları, Leylak Evleri ve Göl Kule, Ankara’ya özel bir yaşam vadediyor.  


Yeşil ve mavi İncek Life’ta buluştu


Mavi ve yeşilin tonları arasında keyifle vakit geçirilecek İncek Park, İncek Life’ın yanı başında. Park alanında, dinlenme ve seyir alanları, duyu parkı, renk, koku, meyve ve kış bahçeleri, Kulüp Evi,...