06 / 05 / 2024

İncek Loft ekşi

İncek Loft ekşi

İncek Loft evlerinde fiyatlar 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. İncek Loft Ankara evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Furkan Ekşi tarafından kuruldu.

Memurlara müjde! Ek iş ile para kazanabilirsiniz!

Milyonlarca memur ek iş yaparak para kazanmak istiyor. Yasalar gereğince memurların ek iş yapmaları yasak olsa da bazı durumlarda farklı işlerde çalışmaları mümkün oluyor...

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

İncek Loft ekşi Haberi

İncek Loft ekşi

Teslimlerinin 2016 yılının Nisan ayında yapılması öngörülen İncek Loft projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon şeklinde konumlandırılıyor.


İncek Loft Konutları projesi Akfen İnşaat tarafından inşa ediliyor. Ankara'nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 1.199 adet daire ve 44 ticari birimden oluşuyor. İncek Loft Ankara evleri iletişim bilgileri haberimizin devamında mevcut.


İncek Loft Ankara projesi 108 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun parkı, organik bahçe, sinema salonu, yürüyüş yolu, bahçeler, kapalı havuz, çocukların at binmeyi öğrenebilecekleri pony club, hobi atölyesi, gözlem evi, parti evi, fitness merkezi, alışveriş kanyonu ve spor...