05 / 05 / 2024

İncek Prestij konut tipleri

İncek Prestij konut tipleri

Yüzlerce konut projesinin devam ettiği Ankara'da bu projelerin büyük bölümüne, son dönemde hızla gelişen İncek ev sahipliği yapıyor. Bu bölgede yapılan konutların büyük bölümünün isminde İncek kullanılıyor.

Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

MBM İnşaat tarafından Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yükselen Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Akadia İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Akadia İncek projesiyle ilgili ayrıntılar...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Jewel İncek'te lansmana özel yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! 

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek'te lansmana özel yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki Jewel İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları!

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlenen projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Avcılar Prestij ödeme planı!

Avcılar Prestij ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılıyor. Konut teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje İzmir Koleji'nin yanıbaşında hayata geçiriliyor.

Uptown İncek Evleri'nde teslim öncesinde satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

İncek Prestij konut tipleri Haberi

İncek Prestij konut tipleri

Bunlardan biri de Ankara'nın en karma projelerinden Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Incek Prestij. Incek Prestij, 57 dönüm arazi üzerinde, 15 blok, 44 katlı kule ve 12 farklı tip daireden oluşuyor. Projede 1+1 'den 6+2'ye, yalı loftlardan Prestij Kuleye uzanan farklı daire seçenekleri bulunuyor. 


Toplam 765 adet konut, kendi içinde ticari alanları, sosyal olanakları ve yeşil alanları ile bölgenin en büyük inşaat projelerinden biri. 


Cumhuriyet 


Prestij İncek Evleri iletişim adres:  Alacaatlı Mah. 3341 Sk. No:1 İncek / Çankaya / ANKARA


Prestij İncek Evleri satış ofisi:

Telefon: 444 9 765

Web adresi: