29 / 04 / 2024

İncek Prestij

İncek Prestij

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

İncek Prestij, kadınların gönlünü mutfaklarla fethetmeyi başarıyor!

İncek Prestij projesi teknolojik ürünlerle donatılan lüks mutfaklarla kadınlarının kalbini fethetmeyi başarıyor. Misafir gelene kadar yemeği sıcak tutan ' saklama ünitesi ' de bunlardan biri...

İncek Prestij'den özel fırsat!

Ankara'nın örnek projelerinden, Fırat ve Dema inşaat Ortak Girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kar fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak...

İsmail Mert Fırat: İncek Prestij projesi yeni bir yaşam vaat ediyor!

İncek Prestij 2015'in sonunda tamamlanacak. Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İncek Prestij 2015 sonunda teslim edilecek!

Fırat ve Dema İnşaat'ın projesi İncek Prestij 2015 sonunda tamamlanacak. İncek Perstij'de tematik bahçeler, teras bahçeler, açık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, spor merkezleri yer alıyor.

İncek Prestij'in lansmanına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla 765 konutun özel fiyatlarla satışa sunulduğu lansmana, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

İncek Prestij görücüye çıktı!

Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje, lansman öncesi basma tanıtıldı. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan yer alacak.

İncek Prestij 19-20 Nisan'da görücüye çıkıyor! Özel fiyatlarla satışta!

Başkent Ankara’ nın en iddialı konut projelerinden İncek Prestij’ de yer alan 765 konut, 19 - 20 Nisan tarihlerinde düzenlenecek lansmanda, özel fiyatlarla satışa sunulacak.

Ankara'da otel konseptli projeler ilgi görüyor!

İncek Prestij'in ortaklarından Sarper Ak, hızla değişen dünyada ev tercihlerinin de değiştiğinin altını çizerek, "Artık Türkiye'de de trend olan otel konseptli projeler, Ankara'da büyük ilgi görüyor." dedi....

İncek Prestij Konutları elektronik sistemle dışarıdan kontrol edilebilecek!

Ankara'da inşa edilen 'İncek Prestij', akıllı evleriyle Başkentliler'i ağırlamaya hazırlanıyor. Her dairesinde iPad olan 765 konutun yapılacağı projede dairelerdeki elektronik sistem dışarıdan kontrol edilebilecek...

İncek Prestij'te 284 bin lira'ya! 36 ay 0 faiz!

Her geçen yıl gelişen teknolojiyi konuta en üst düzeyde uygulamak için proje geliştirilen ve Ankara'da Mikro İnşaat tarafından inşa edilen İncek Prestij’de, akıllı ev sistemindeki ayrıntılar, konukları şaşırtıyor.

İncek Prestij'de temiz doğa evlerin içine taşınıyor!

Ankara’da “doğanın kucağında” 765 konutluk “yeni bir şehir” oluşturan İncek Prestij Projesi, konutların içi kadar ortak kullanım alanlarında da tamamen standartlara uygun, sağlıklı, çevreci yapı malzemeleri kullanarak, temiz doğayı projenin yaşam alanları

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

İncek Prestij Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

ANKARA’NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara’nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek’te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Ankara İncek Prestij'de ödeme kolaylığı!

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Prestij İncek Evleri ödeme planı!

Prestij İncek Evleri ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan İncek Prestij projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

İncek Prestij Ankara'da teslimler Aralık 2015'te!

Fırat ve Dema İnşaat'ın ortak girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kâr fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak.

İncek Prestij Ankara teslim tarihi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon dairelerden oluşan İncek Prestij Ankara teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlendi...

İncek Prestij Konutları ödeme

İçerisinde 765 adet dairenin bulunduğu İncek Prestij Konutları ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

İncek Prestij Konutları Ankara fiyat

İncek Prestij Konutları Ankara fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 286 bin TL olarak belirlendi. Proje, Fırat Life İnşaat ve Dema İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor...

İncek Prestij Haberi

İncek Prestij

İncek Prestij konutları 1+1’den 6+2’ye farklı tip daire seçeneğinin yanı sıra Yalı Loft ve Prestij Kule ile de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.


Ankara’da önemli bir lokasyonda yer alan İncek Prestij,prestijli bir yaşamı sosyal yaşam alanlarıyla değerli hale getiriyor.


Alışveriş merkezleriyle istediğiniz her an doyasıya alışveriş yapabilir, yürüyüş ve koşu platosuyla zinde kalabilir, tam donanımlı spor merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzuyla günün stresini atabilir, sağlıklı yaşayarak formda kalabilirsiniz.


İncek Prestij bütün bunların yanında 21 bin metrekarelik alana kurulmuş, özenle tasarlanmış peyzaj alanı ile doğayla iç içe, sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenizi sağlayacak her şeyi düşünüyor.


Prestijli bir yaşama yepyeni başlangıç yaparak, mavi ve yeşilin uyumunu bir arada görebileceğiniz projede şimdi 4+1 daireler 549.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.


Rüya gibi bir yaşama, rüya gibi bir...