03 / 05 / 2024

İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı

İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda alınan kararla İncek Bulvarı'nın adı "İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı", Tandoğan Meydanı'nın adı "Anadolu Meydanı" oldu. İşte karar...

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Ordu Ulubey'de Müze Şehit Evi yaptırıldı!

ORDU’nun Ulubey İlçesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Sami Aktaş, 6 yıl önce Hakkari’de şehit düşen oğlu jandarma komando çavuş Emrah Aktaş’ın anılarını, yaptırdığı müze evde yaşatıyor.

Konya Platformu'ndan şehit yakınlarına 30 konut!

Terör mağduru şehit yakınlarına destek olmak amacıyla, Konya Platformu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Çevre Derneği’nin liderliğinde başlatılan, “Konya Şehidinin Emanetine Sahip Çıkıyor” projesinde temel atma aşamasına gelindi.

Şehit Kerim Örtücü'nün evini Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye'deki babaevinin inşaatı tamamlanacak!

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Adana Mehmet Selim Kiraz Cami açıldı!

İftarın ardından, kaba inşaatı ve ince işçiliğini hükümlülerin yaptığı kurum içindeki şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Camisi'nde ilk namaz kılındı.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı yeniden düzenlenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Şehit Makbule Hanım Meydan düzenlemesi, Pazaryeri ve Kapalı Otopark için protokol imzalandı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Ali Ağaoğlu savcılığa ifade verdi!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatılan iş adamı Ali Ağaoğlu, savcılığa ifade verdi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

Amasya İl Özel İdaresi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Diyarbakır-Lice yolundaki bombalı saldırıda şehit olan Amasyalı Şehit Er Recep Bodur'un Yolyanı köyünde yaşayan ailesine Amasya İl Özel İdaresi tarafından ev yapılacak.

İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı Haberi

İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince, Tandoğan Meydanı'nın adı "Anadolu Meydanı", İncek Bulvarı'nın adı "İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı" olarak değiştirildi.


Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, meclis toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkanlığında yapıldı. 


 Gündeme ilişkin maddelerin ele alındığı toplantıda Tandoğan Meydanı'nın isminin "Anadolu Meydanı" olarak değiştirilmesine ilişkin isimlendirme komisyonu raporu görüşüldü.


Görüşmenin ardından isim değişikliği  AK Partili ve bağımsız üyelerin oylarıyla kabul edildi. Değişikliğe CHP'li üyeler ret oyu verdi, MHP'li üyeler çekimser kaldı.


-Şehit savcının adı verildi-


Daha sonra İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adının İncek Bulvarı'na verilmesine ilişkin başkanlık yazısı ele alındı. 


Görüşmelerde İncek Bulvarı'nın adı tüm meclis üyelerinin katılımıyla "İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı" olarak değiştirildi.


Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek 2014...