17 / 05 / 2024

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet İnce ve Aydın İnce ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Köksoy tarafından kuruldu.

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emre Özarslan tarafından kuruldu.

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi


İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet İnce ve Aydın İnce ortaklığında kuruldu. 


İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat ve yapı taahhüt isleri; konut,isyeri,ticarethane insaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları,fabrikalar, yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler,tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluslar tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ileihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her...