18 / 05 / 2024

İncesu Bahçesaray Mahallesi

İncesu Bahçesaray Mahallesi

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İncesu Bahçesaray Mahallesinde 27 bloktan oluşan 1. Etap TOKİ konutlarında bulunan yeşil alanlar için ikinci bir sondaj çalışması ile yeni bir kuyu daha açıldı.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Burdur Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

TOKİ Yozgat Çekerek Millet Bahçesi ihalesi 6 Temmuz'da!

Yozgat İli Çekerek ilçesi Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar inşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bahçesaray'da 10 dükkan ve hizmet alanları açıldı!

Van’ın Bahçesaray Belediyesi tarafından yapılan 10 adet dükkân ve birçok hizmet alanlarının açılışı gerçekleştirildi.

Batman Hilalevler sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Batman Bahçelievler Mahallesi Hilalevler sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. 126 konuttan oluşan Hilalevler 45 yıl önce yapıldı.

Ordu Çarşı AVM 27 milyon TL'ye satılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu İlçesi Şahincili (Bahçelievler) Mahallesi'ndeki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Adana Yüreğir'e 32 derslikli okul inşa ediliyor!

Adana Valisi Demirtaş, Yüreğir Bahçelievler Mahallesi'nde inşa edilen 32 derlikli okulun inşaatında incelemede bulundu.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Gölbaşı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne ait 122762 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı sosyal tesisi halkın hizmetine sundu.

İncesu Bahçesaray Mahallesi Haberi

İncesu Bahçesaray Mahallesi



İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İncesu Bahçesaray Mahallesinde 27 bloktan oluşan 1. Etap TOKİ konutlarında bulunan yeşil alanlar için açılan sondaj kuyularının, mevcut yeşil alanlar için yetersiz kalması üzerine, ikinci bir sondaj çalışması ile yeni bir kuyu daha açıldı. 


İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "İncesu Belediyesi olarak çevre düzenlemesine, yeşillenmeye ve ağaçlara önem veriyoruz. 


Bu kapsamda yeni açılan yolların ağaçlandırılması, park bahçelerdeki çevre düzenlemeleri ve yeşil alanların oluşturulması hususundaki gayretlerimiz hızla devam ediyor. 


Daha önceleri nüfus başına düşen yeşil alan 4 metrekare iken, şu anda İncesu Belediyesi sorumluluk alanı içerisindeki nüfusa göre kişi başına düşen rakam 45 metrekareye ulaşmıştır. Bu rakam Avrupa standartları üzerinde bir yeşil alan oluşturduğumuzun belirtisidir" dedi. 


Yine bu kapsamda Belediye tarafından yaptırılan ve hak...