05 / 10 / 2024

İncesu Belediyesi ihale

İncesu Belediyesi ihale

İncesu Belediye Başkanlığı; mülkiyetindeki 143 gayrimenkulü 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller arsa, tarla, dükkan, konut ve bürodan meydana geliyor.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

O ilde 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ili İncesu Belediyesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Örenşehir, Aksubağları, Saraycık, Beylik ve Karamustafa Paşa mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

TOKİ Kayseri İncesu'da kuralar çekildi!

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu 4. Etap konutlarının kurası çekiliyor. Kura çekimi 11 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Kayseri İncesu'ya yeni ticaret merkezi yapılıyor!

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor. TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti.

Kayseri İncesu'ya 10 milyon TL'lik yatırım!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol "İncesu Belediyesi olarak borçsuz belediyecilik anlayışı ile kendi imkânlarımızda toplam 10 milyon TL'lik yatırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir." dedi.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

İncesu Belediyesi ihale Haberi

İncesu Belediyesi ihale


İncesu Belediye Başkanlığı; mülkiyetindeki 143 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller arsa, tarla, dükkan, konut ve bürodan meydana geliyor. 


İhaleleri 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da İncesu Belediyesi Hizmet Binası'nda encümen huzurunda açık artırma usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


ARSA SATIŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1872


incesu belediye başkanlığından ilan


ı -    Belediyemize ait ilçemiz Mahallelerinde bulunan aşağıda bilgileri olan taşınmazların satışı için 23.10.2014 tarihinde saat: 10.00* da Belediyemiz Hizmet Binasında encümen huzurunda 2886 


sayılı kanunun hükümlerine göre açık artırma usulü ile satılacaktır.aşağıda belirtilen taşınmazlara ilişkin şartname ve eklerine www.incesu.bel.tr adresinden veya İncesu Belediyesi İmar ve 


Şehircilik Müdürlüğünden temin edilebilir.                                        


NO    mahalle    ADA...