29 / 05 / 2024

İncesu Belediyesi satış ihalesi

İncesu Belediyesi satış ihalesi

İncesu Belediye Başkanlığı; mülkiyetindeki 143 gayrimenkulü 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller arsa, tarla, dükkan, konut ve bürodan meydana geliyor.

O ilde 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ili İncesu Belediyesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Örenşehir, Aksubağları, Saraycık, Beylik ve Karamustafa Paşa mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor. İşte ayrıntılar...

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Datça'daki 4 arazinin satışı iptal edildi!

Datça'daki 4 arazinin TOKİ'ye devredilmesinden sonra, Datça Belediyesi satış iptali davası açtı. Ankara 11. İdare Mahkemesi, yapılan satış ihalesi hakkında iptal kararı aldı...

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışından 8.5 milyon kazandı!

İzmit Belediyesi, satışa çıkardığı gayrimenkullerden yaklaşık olarak 8,5 milyon lira gelir elde etti.

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

Marina Ankara'daki 674 daire Sinpaş'ta kaldı!

Sinpaş GYO'ya ait olan Marina Ankara'daki 674 konutu Ankara Büyükşehir Belediyesi satışa çıkarmıştı. İhaleyi 199 milyon TL teklif veren Sinpaş Yapı-Sinpaş GYO kazandı.

TOKİ Kayseri İncesu'da kuralar çekildi!

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu 4. Etap konutlarının kurası çekiliyor. Kura çekimi 11 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Eskişehir'de 20.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Eskişehir Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri İncesu'ya yeni ticaret merkezi yapılıyor!

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor. TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti.

Kayseri İncesu'ya 10 milyon TL'lik yatırım!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol "İncesu Belediyesi olarak borçsuz belediyecilik anlayışı ile kendi imkânlarımızda toplam 10 milyon TL'lik yatırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir." dedi.

İncesu Belediyesi satış ihalesi Haberi

İncesu Belediyesi satış ihalesi


İncesu Belediye Başkanlığı; mülkiyetindeki 143 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller arsa, tarla, dükkan, konut ve bürodan meydana geliyor. 


İhaleleri 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da İncesu Belediyesi Hizmet Binası'nda encümen huzurunda açık artırma usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


ARSA SATIŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1872


incesu belediye başkanlığından ilan


ı -    Belediyemize ait ilçemiz Mahallelerinde bulunan aşağıda bilgileri olan taşınmazların satışı için 23.10.2014 tarihinde saat: 10.00* da Belediyemiz Hizmet Binasında encümen huzurunda 2886 


sayılı kanunun hükümlerine göre açık artırma usulü ile satılacaktır.aşağıda belirtilen taşınmazlara ilişkin şartname ve eklerine www.incesu.bel.tr adresinden veya İncesu Belediyesi İmar ve 


Şehircilik Müdürlüğünden temin edilebilir.                                        


NO    mahalle    ADA...