15 / 05 / 2024

inci akü Enerji Verimli Endüstriyel Tesis

inci akü Enerji Verimli Endüstriyel Tesis

İnci Akü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nın 'Enerji Verimli Endüstriyel Tesis' kategorisinde birinci oldu..

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Petr Jan Kalaş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Petr Jan Kalaş kimdir? Petr Jan Kalaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Petr Jan Kalaş'ın eğitim hayatı  nasıldı?  İşte Petr Jan Kalaş'ın hayatına dair merak edilenler.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim! Koçak'ta inci set fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın ile incinin muhteşem uyumu Koçak'ta buluştu. 14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar inci altın set fiyatları ne kadar? İşte Koçak 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Atıktan enerji elde edebilen 'akıllı ev' tasarladılar!

Türkiye'den 40 üniversite öğrencisi, yosundan enerji elde eden ve toprak panel yapı sisteminden oluşan sıfır enerji ve sıfır atık konseptli çevre dostu "akıllı ev" tasarladı...

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Boran tarafından kuruldu.

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Kocaeli Akçaray'da enerji hattı direkleri monte ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma konfor kazandıracak ve ivme arttıracak Akçaray tramvay inşaatı çalışmaları son hızla devam ediyor. Tramvay hattı yapım işlerinin sona yaklaşıldığı çalışmalarda tramvay aracının enerji hatlarını taşıyacak olan kataner direklerinin montajına geçildi.

inci akü Enerji Verimli Endüstriyel Tesis Haberi

inci akü Enerji Verimli Endüstriyel Tesis
İnci Akü, enerji kullanımında Türkiye'nin en verimli tesisi seçildi İnci Akü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nın 'Enerji Verimli Endüstriyel Tesis' kategorisinde birinci oldu. Endüstriyel işletmelerin uyguladıkları verimlilik artırıcı projelerin ve ürettikleri enerji verimli ürünlerin kamuoyuna duyurulması ve teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen yarışmanın bu yıl 15'incisi gerçekleşti. İnci Akü Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çimşir, İnci Akü için enerji verimliliğinin önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Enerji depolama çözümleri geliştiren bir kurum olarak önceliklerimizden biri de sürdürülebilir bir gelecek için kendi enerjimizi doğru yönetmek. Biz Türkiye'nin ilk çevre dostu Breeam Sertifikalı üretim tesisine sahip, ISO 14001 standardına uygun olarak Çevre Yönetim Sistemi'nin sürekli gelişimini sağlamayı taahhüt eden bir kurumuz....