02 / 05 / 2024

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.



Akenerji Elektrik Üretim AŞ’nin Ortak Hizmetler Direktörlüğü statüsüne, insan kaynakları ve bilgi sistemleri özelliklerinden mesul olmak kaydıyla; Duygu Erzurumlu Cengiz getirildi. Duygu Erzurumlu Cengiz, daha evvel Petrol Ofisi’nde, İnsan Kaynakları Operasyonları Müdürü olarak vazife almıştı.  


1995-1999 senelerinde  Ankara  Gazi Üniversitesi’nde İşletme eğitimi üzerine eğitimini sürdrüdükten sonra University of Lincoln’da MBA programını bitirdi. Kariyerine öğrencilik senelerinde başlamasının ardından, 2000 senesinde Petrol Ofisi Grup Şirketleri’ne İnsan Kaynakları sahasında müdahil oldu.

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kariyeri süresince birçok değişik vazifeyi yapan Duygu Erzurumlu Cengiz sırasıyla İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişim Müdürlüğü, R&M İnsan Kaynakları Müdürlüğü, OMV Petrol Ofisi İnsan Kaynakları Operasyon Müdürlüğü ve Petrol Ofisi İnsan Kaynakları Operasyon Müdürü vazifelerinde yer aldı. 2019 senesinden itibaren de Akenerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler yönetimi vazifesini idame ettirmektedir.

Akenerji, Bahçeşehir Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsüne bağlı Yönetici ve önderler için Uluslararası Eğitim Merkezi İstanbul iş birliğindeki programın lansmanı çevrim içi olarak tertiplendi. Buluşma bağlamında Akkök Holding enerji grup şirketleri idarecileri ile üniversiteli gençler bir araya geldi.


Geri Dön