05 / 05 / 2024

İnci Holding res

İnci Holding res

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Akfen Holding 41'nci kuruluş yılını kutluyor!

Türkiye’nin en büyük yatırım gruplarından arasında yer alan Akfen Holding kuruluşunun 41’nci yılını kutluyor

Güriş Holding'ten Kırklareli’ne enerji yatırımı!

Güriş Holding, Kırklareli’ndeki 25.6 MW’lık Zeliha Rüzgâr Enerji Santrali’ni (RES) portföyüne ekledi. Güriş, yılda 92.000.000 kWh elektrik üretecek.

İnci Holding RES projelerine akü üretecek!

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

İnci Grup ve Sanko Holding Fildişi'nde beton fabrikası kurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Vattara ile İnci Grup ve Sanko Holding tarafından yeni kurulan beton fabrikasının açılış törenine katıldı.

Çalık Holding'in Karaburun RES projesinde son durum ne?

Çalık Holding, İzmir’in Karaburun İlçesi’nin Sarpıncık Köyü ile Urla İlçesi’nin Demircili Köyü’nde Rüzgar Enerji Santrali (RES) kurmak için proje hazırladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,ÇED raporu hakkında olumlu karar verdi.

Güriş Holding, Kanije Rüzgar Enerji Santrali'ni tamamladı!

Türkiye’de inşaatı devam eden rüzgar santralleri içinde en büyük paya sahip olan Güriş Holding, 64 MW’lık kapasiteye sahip olan Kanije Rüzgar Enerji Santrali’ni (RES) tamamlayarak devreye aldı.

Sarpıncık RES Projesi için yürütmeyi durdurma kararı alındı!

İZMİR'in Karaburun İlçesi'ndeki Sarpıncık RES projesi için alınan ÇED olumlu kararı 5'inci İdare Mahkemesi'nce iptal edilen Çalık Holding'e, aynı mahkemeden bir kötü haber daha geldi.

Karaburun RES'de Çalık’a engel!

İzmir Karaburun'da çevre örgütleri ve yöre halkının açtığı davada karar çıktı. Çalık Holding’in, büyük tartışmalara yol açan rüzgar enerjisi santrallerine (RES) mahkemeden durdurma kararı çıktı.

İnci Holding res Haberi

İnci Holding res

Son bir yıl içinde 3 yabancı ortaklık gerçekleştiren İnci Holding, 400 milyon liralık yeni yatırım programı yaptı. Holdingin iki önemli gündemi var. Rüzgar santrallerine akü üretmek ve otomotiv yan sanayide global bir şirketin yerel ortağı olmak. İnci Holding’in yatırım gündemini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, “Bu kadar rüzgar enerjisi santrali kurulduğuna göre bunun bir yan sanayii de oluşacaktır. İncelediğimiz alanlardan bir tanesi bu. Herhangi bir parçasının üretimi ya da akü olabilir. RES’lerde kullanılan akülerin üretimi mevcut İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi. Bu yönde Ar-Ge çalışmaları olduğunu aktaran Gök, “Japonya’da GS Yuasa’nın üretimi de var. Japonya’dan getirebiliriz ya da yeterli talep olması durumunda burada da üretebiliriz” diye konuştu. Aküde büyümenin otomotiv dışındaki sektörlerden geleceğini belirten Neşe...