03 / 05 / 2024

inci holding soçi minibarları

inci holding soçi minibarları

İnci Holding grup şirketlerinden ISM Minibar’ın ürettiği minibarlar, 7-23 Şubat 2014 tarihinde Rusya’nın Soçi şehrinde düzenlenecek 22. Kış Olimpiyatları'nda kullanılıyor. ISM Minibar, yeni nesil Peltier minibarı sporcuların kullanımına sundu...

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

DAP Yapı Ayazağa projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Sarıyer'dekiTürk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazanmıştı. Şirket ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avrupa Yakası’nın en değerli arsası DAP Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Sarıyer Ayazağa’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket bu alanda geliştireceği proje için 3 milyar 111 milyon TL gelir taahhüt etti.

Ev sahipleri de kiracılar da bu sorunun cevabını merak ediyor!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 20'nci ve 18'inci maddesi gereği kıdem tazminatının ödenmesinden kat maliki, yani ev sahibi sorumlu oluyor.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

inci holding soçi minibarları Haberi

inci holding soçi minibarları


İnci Holding grup şirketlerinden ISM Minibar’ın ürettiği minibarlar, 7-23 Şubat 2014 tarihinde Rusya’nın Soçi şehrinde düzenlenecek 22. Kış Olimpiyatları'nda kullanılıyor. ISM Minibar, yeni nesil Peltier minibarı sporcuların kullanımına sundu. 


Olimpiyat Köyü'nde sporcuların konaklayacağı odalarda kullanılacak yeni nesil Peltier minibarların düşük enerji tüketimi ve sıfır desibel ses seviyesi özellikleri bulunuyor. ISM Minibar’ın yeni nesil Peltier minibarının bir diğer özelliği minibarlar içinde en düşük enerji tüketimine sahip olması.


'Rusya'da her yıl biraz daha büyüyoruz'


22. Kış Olimpiyatları projesinin 2013 yılının en önemli projesi olduğunun altını çizen ISM Minibar Genel Müdürü Niyazi Şencan, '2008 yılında yeniden yapılanmaya gittiğimiz Rusya pazarında vermiş olduğumuz kararın pozitif sonuçlarını izliyor olmak bizler için gurur verici. Rusya’da her yıl biraz daha büyüyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm ISM Minibar ekibini...