02 / 05 / 2024

İnci Hortoğlu dügün töreni

İnci Hortoğlu dügün töreni

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli ile İnci Hortoğlu, Çırağan Sarayı' nda düzenlenen ve 400 davetlinin katıldığı düğün töreniyle geçen hafta dünya evine girdi...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul dünyanın en büyük projelerinden biri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. Adil Karaismailoğlu, "Dünyanın en büyük projelerinden biri. Proje, maliyet hepsi tamamlandı. Finans yönünü halledince kanun da hemen yürürlüğe girecek" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu: Her gün bir bakan 'kanal uzmanı' oluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına yanıt vererek; “Muhatabım bakanlar değil. Her gün bir başka bakan, 'kanal uzmanı' oluyor " dedi..

Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor!

2019 yılı kapsamında emlak vergisi 2'nci taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisiyle ilgili tüm merak edilenler...

Ahmet Erkurtoğlu:  Sadece günü kurtarmak için geçici planlar yapılmamalı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Erkurtoğlu, "1999 Marmara Depremi’nden sonra binaları güvenli hale getirirken, toplanma alanlarını ve yeşil alanları kaybettik. İstanbul’un günü kurtarmak için geçici planlar yerine master plana ihtiyacı var. Kentsel dönüşümünde ise daha yolun çok başındayız" dedi...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

İNTES Başkanı Celal Koloğlu Milli Birlik Günü'nü değerlendirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açıklamalarda bulundu. Koloğlu,  '' İş dünyası olarak 'daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam' hedefimiz olmalı'' dedi. 

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

İnci Hortoğlu dügün töreni Haberi

İnci Hortoğlu dügün töreni

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli ile İnci Hortoğlu, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen ve 400 davetlinin katıldığı düğün töreniyle dünya evine girdi.


Merhum işadamı Osman Keçeli ile Ayşe Keçeli'nin oğlu Murat Keçeli ile Kemal Aysel Hortoğlu'nun kızı İnci Hortoğlu, 30 Kasım Cumartesi günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. 


6 yıl önce arkadaş ortamında tanışan genç çift, İstanbul iş, sanat ve cemiyet hayatından 400 davetlinin katıldığı nikah töreniyle mutluluğa evet dediler. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı.






Genç çiftin nikah şahitliklerini Orhan Keçeli, Şadan Kalkavan, Zeynel Abidin Erdem, Mustafa Aydın, Ahmet Ünal ve Burcu Yaman üstlendi. Keçeli çifti, düğünün ardından balayına Singapur, Tayland Ko Samui Adaları ve Puket Adaları'na gitti. 




Düğünde Urfalı sanatçı Hasan Yıldırım...