02 / 05 / 2024

İnci Pastanesi açıldı

İnci Pastanesi açıldı

Beyoğlu'nun simgelerinden tarihi İnci Pastanesi, bulunduğu binadan tahliye edilmesinin ardından Beyoğlu Mis Sokak'taki yeni yerinde yeniden açıldı

Mülkiyet sorunu imar barışıyla aşıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 17 Ağustos 1999 depreminin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Mülkiyet sorununun imar barışıyla aşıldığını söyleyen Nasır, depreme karşı da kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

Ovit Tüneli açıldı!

14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 2'nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Sakarya Akif Yılmaz Opet Akaryakıt İstasyonu hizmete açıldı!

Opet Sakarya'daki 12'nci akaryakıt istasyonu hizmete girdi. Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Akif Yılmaz Akaryakıt İstasyonu törenle açıldı.

Sakarya AVM Atlantis açıldı!

AVM Atlantis Grubu tarafından Hendek Belediyesi’nden kiralanan Hendek Gençlik Merkezi, AVM Atlantis adı altında işletmeye açıldı. Açılış törenine 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de katıldı...

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

İzmir Mercan Konteynerpark hizmete açıldı!

Ege Üniversitesi Teknopark (ideEGE) ile Ege Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin (TGB) geçen yıl faaliyete başlayan ilk binası İnci’nin ardından yeni mekanı Mercan Konteynerpark, törenle hizmete açıldı.

Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı!

Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı, açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Bursa'nın 52'nci sosyal tesisi Zafer Mahallesi'nde açıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin her bölgesinde sayılarını artırdığı sosyal tesislerin 52’ncisi Zafer Mahallesi’nde hizmete açıldı. Başkan Altepe, “22 senedir takip ettiğimiz bir projeydi ve şükürler olsun hayata geçirdik." dedi.

Hz. Osman Camii açıldı!

Hz. Osman Camii dualarla ibadete açıldı. Açılışa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı

Bekirli Kömür Santrali'nin 2'nci ünitesi açıldı!

Türkiye ’nin en büyük termik santrallerinden biri olan Bekirli Kömür Santrali ’nin 618 MW ’lik ikinci ünitesinin resmi açılışı yapıldı.

Tokat Gazi Osman Paşa Plevne Müzesi açıldı!

Tokat’ta Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa’nın balmumundan heykelinin de yer aldığı Gazi Osman Paşa Plevne Müzesi Gazi Osman Paşa’nın vefatının 115’nci yıl dönümünde düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

İnci Pastanesi açıldı Haberi

İnci Pastanesi açıldı

İstiklal Caddesi üzerindeki Cercle d'orient Binası'nda 68 yıl hizmet veren ve 7 Aralık 2012'de tahliye edilen tarihi İnci Pastanesi, 70 günlük aranın ardından müdavimleriyle yeniden buluştu. İlk gün pastanenin kendine özgü profiterolleri de satışa sunuldu. 

     Beyoğlu'nda Mis Sokak'ta 4 katlı bir binanın giriş katında yeniden hizmet vermeye başlayan tarihi pastanenin işletmecisi Musa Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, İnci Pastanesi'nin herkesin aklında bir şeyi canlandırdığını söyledi. 

     Ateş, Türkiye'de birçok değerin bulunduğunu ve bunlara sahip çıkılmasının önemine işaret ederek, İnci Pastesi'nin emsalinin bulunmadığını vurguladı. 

     Pastanenin kendi ürünleriyle ün kazandığını aktaran Ateş, ''Beyoğlu'nda her pastanenin bir özelliği vardır. Bu pastane de profiterolün anası-babasıdır. Bunların ne yazık ki değerini bilmiyoruz ama yok etmesini çok iyi beceriyoruz. Burayı yok etmeye çalıştılar. O...