19 / 05 / 2024

İncirliova Belediyesi

İncirliova Belediyesi

İncirliova Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerdeki yolların bakım onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yolların açılması, parke taşı döşeme ve kaldırımların düzenlenmesi işlerine aralıksız devam ediyor.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

İncirliova Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İncirliova Belediyesi, inşaat yapım karşılığı, 192 araçlık yer altı otoparkı, meydan kafeterya ve zemin katta dükkanlar ile meydan düzenlemesi yapımı intifa eksiltme usulü ile 29 yıl üzerinden ihale ediyor..

İncirliova Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İncirliova Belediyesi, İstiklal Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 21 Mayıs'ta gerçekleşecek..

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydın'ın İstiklal mahallesindeki 50 yılık ev müze yapılması için bağışlandı!

Ali Sarıyörük'ün eşi Suna Sarıyörük, İstiklal mahallesi İnkılap caddesindeki 19'uncu yüzyılın Osmanlı sivil mimari örneğini taşıyan evlerinin 50 yıllık kullanım hakkını, müze yapılmak üzere İncirliova Belediyesi'ne bağışlama kararı aldı

Aydın İncirliova Belediyesi ilçedeki yolları onaracak!

İncirliova Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerdeki yolların bakım onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yolların açılması, parke taşı döşeme ve kaldırımların düzenlenmesi işlerine aralıksız devam ediyor.

İncirliova'ya klimalı tuvalet!

Aydın’ın İncirliova Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Gürşat Kale, ihtiyaç üzerine ilçe merkezinde 5 yıldızlı bir tuvalet projesi hayata geçirdiklerini söyledi. Tuvalette engelli bölümü de olacak.

Şişli Belediyesi ve Sinpaş Şişli'ye sanat parkları yapacak!

Sinpaş A.Ş. ve şişli Belediyesi, uzun soluklu bir projeyi hayata geçiriyor...

Kadıköy Belediyesi'nden satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 adet arsa satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

İncirliova Belediyesi Haberi

İncirliova Belediyesi

2015 yılında 50 bin metrekare yeni parke taşı döşeme ve 7 bin metrekare tamirat çalışmasını yapmayı planladıklarını belirten Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Hedefimiz görev süremiz içinde vatandaşlar tarafından kullanılan topraklı yolların tamamını çamurdan ve tozdan kurtarmak" dedi. Yollarının yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyan mahalle sakinleri de Başkan Kale'ye teşekkür etti.


Yeni...