24 / 07 / 2024

İndeks Bilgisayar sistemleri

İndeks Bilgisayar sistemleri

İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ev Ticaret A.Ş. İzmir Şubesi bugün itibariyle yeni tutulan İsmet Kaptan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:18 Altay İş Merkezi K:4 D-402 Çankaya-İZMİR adresine taşınmıştır.

Borsa düşerken o yükseldi! Yatırımcısına bir yılda yüzde 414 kazandırdı!

Borsa Istanbul BIST 100 endeksinde ‘ARMDA’ kodu ile 2006 yılından beri işlem gören Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin aylık getirisi yüzde 49,8, yıllık getirisi ise yüzde 414 oldu. İşte o hissenin hikayesi...

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özgelen tarafından kuruldu.

Erol Bilecik, Seba Office Boulevard projesinde 83 milyon kar etti!

Türkiye'nin lider teknoloji dağıtım grubu lndex Grup şirketi İndeks Bilgisayar, yaklaşık 30 yıllık başarı çizgisini bu yıl 156 milyon liralık net kâr ile taçlandırdı. Ancak bunun 83 milyon liranın üzerindeki bölümünü Seba Office Boulevard projesinden yazılan kâr oluşturdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yıl sonunda açılacak!

Üsküdar - Çekmeköy mesafesini 27 dk ya indirecek olan yeni metro hattının yıl sonunda tamamlanması bekleniyor. Tüm kontrolleri bilgisayar sistemleri ile yapılacak olan araçlarda sürücü kabini bulunmayacak

Vatan Bilgisayar Podium AVM'de mağaza açtı!

9 Mayıs'ta Kırıkkale'de açılış yapan Vatan Bilgisayar, 50 şehire ulaştı. Vatan Bilgisayar'ın Genel Müdürü Hasan Vatan yaptığı açıklamada: bulunduğumuz il sayısını daha da artıracağız" dedi.

Vatan Bilgisayar Kırıkkale'de mağaza açtı!

Türkiye’de hızla büyüyen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Kırıkkale’deki ilk mağazasını 9 Mayıs Cuma günü Podium AVM’de hizmete açtı. Vatan Bilgisayar Kırıkkale mağazasını açarak faaliyet gösterdiği il sayısını 50’e çıkarttı.

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri enerji işine girdi!

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri enerji işine de girdi. Bu yılın başında gerekli yatırımları tamamlayarak, enerji sektöründe faaliyete geçen firma, 2014'te hizmet verdiği tüm alanlarda büyüme hedefliyor...

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ISK SODEX 2014’te!

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı son teknoloji ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ISK SODEX 2014’te Yeni Hybrid Sistemleri müşterileriyle ilk kez bir araya getirecek...

Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri SODEX 2014'te!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, İstanbul CNR Expo’ da 07 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 8. salonda yer alan A08 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek.

Mavi Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tekin Baydemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

GC Cephe Sistemleri İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GC Cephe Sistemleri İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kaleci, Soner Dilek tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Yenibosna'da kuruldu.

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Alemdar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Recep Alemdar, Mehmet İsmet Ceviz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İndeks Bilgisayar sistemleri Haberi

İndeks Bilgisayar sistemleri

İndeks Bilgisayar tarafından yapılan açıklama şöyle,



Şirketimizin İzmir Şubesi bugün itibariyle yeni tutulan İsmet Kaptan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:18  Altay İş Merkezi K:4 D-402 Çankaya-İZMİR adresine taşınmıştır. Şube iletişim bilgilerinde bir değişiklik...