05 / 05 / 2024

inder Yaratıcı İş Görüşmeleri Workshopu

inder Yaratıcı İş Görüşmeleri Workshopu

15 tedarikçiyle bir ara gelen inşaat üreticileri, 55 milyon TL'lik iş için anlaşma sağlarken yaşanan darboğazı el birliği ile aşabilmek için vade ve fiyat konusunda da ortak paydada buluştu.

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Ev dekorasyonunda yaratıcı olun!

Sabah Gazetesi yazarı olan Yasemin Savcı bugünkü yazısında ev dekorasyonunda yaratıcılığı ve önemini anlattı. İşte o haber...

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

MaaNaa projeleri görücüye çıktı! Metrekaresi 5 bin 500 dolar!

İstanbul’un kalbinde yer alan Etiler’deki özgün ve yaratıcı projeleri ile dikkatleri üzerine çeken RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’nin yöneticileri MaaNaa projeleri hakkında bilgiler paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

En iyi tasarımcılar Yaratıcılığın Addresi sergisinde buluştu!

9. yılını kutlayan addresistanbul, tasarım alanında son 9 yılın en iyilerini "Yaratıcılığın Addresi" sergisinde bir araya getirdi. Projeler, her sektörden işinin uzmanlarından oluşan 50 kişinin üzerindeki danışma kurulu tarafından seçildi.

Addresistanbul 9. yılını Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle kutluyor!

Addresistanbul 9. yılını Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle kutluyor. Tasarımın hayatımızın odak noktasında yer almasını ve tüm yaratıcıları destekleyen addresistanbul, 9. yılında Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle Türkiye’de yaratıcılığı onurlandırıyor.

List İstinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

inder Yaratıcı İş Görüşmeleri Workshopu Haberi

inder Yaratıcı İş Görüşmeleri Workshopu

İnşatçılar Derneği'nin (İNDER) gerçekleştirdiği Yaratıcı İş Görüşmeleri Workshop'u Türkiye'nin önde gelen 15 inşaat malzemesi ve hizmet üreticisiyle İNDER üyesi 14 inşaat firmasını bir araya getirdi. Sözcü'de yer alan habere göre, 4. kez gerçekleştirilen Yaratıcı İş Görüşmeleri Workshop'u, tedarikçi firmalar ile inşaat şirketlerinin firma sahibi ve üst düzey yöneticilerine tanışma ve birebir görüşme imkanı buldu.

Toplam 210 görüşmenin gerçekleştirildiği toplantıda devam eden ve yeni başlayacak projeler için ön anlaşmalar yapıldı. Tedarikçiler, sektördeki durgunluk sebebiylle inşaatçılara alternatif ürün ve ödeme esnekliği sağlarken, inşaatçılar alım taahhünde bulundu. Yapılan ikili görüşmeler sonucunda artan inşaat maliyetlerinin ve nakit sıkışıklığının elbirliği ile aşılması yönünde hemfikir olan taraflar, yaptıkları ön anlaşma ile 55 milyon TL'lik bir ticaret hacminin altına imza attılar.

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, toplantının açılışında...