15 / 05 / 2024

Indesit Company Turgay Dağ

Indesit Company Turgay Dağ

Indesit Company çatısı altında yer alan Hotpoint, Indesit ve Scholtes markaları Avrupa genelinde toplam 15 milyon adetlik beyaz eşya üretim kapasitesine sahip. Türkiye Müdürü Turgay Dağ, ''Üretime geçtik'' dedi.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Taymaz tarafından kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Indesit Company Turgay Dağ Haberi

Indesit Company Turgay Dağ

Firmanın 2014 yılı Ekim ayında Türkiye'deki ikinci fabrikasını kurduğunu belirten Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, "Manisa'daki çamaşır makinesi fabrikamızın inşaatını bitirdik ve ekim ayı itibarıyla üretime geçtik.İkinci fabrikamızın üretime geçmesiyle birlikte toplamda 3 milyon adetlik üretim kapasitesine ulaştık" dedi. 


Indesit Company'nin Türkiye'deki 20'nci yılını 35 milyon euro'luk yeni çamaşır makinesi yatırımı ile kutladığını belirten Turgay Dağ, "Ekim ayında üretime geçen ve yılda 1.4 milyon adet üretim kapasitesine sahip yeni çamaşır makinesi fabrikamızın üretiminin yüzde 75'ibaştaİngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Polonya olmak üzere 70'den fazla ülkeye ihraç edilecek" şeklinde bilgi verdi. Öte yandan Manisa Soğutucu Fabrikası'nda üretilen soğutucuların yüzde 80'inin; başta İngiltere ve İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç edildiğini söyleyen Dağ, "Manisa soğutucu fabrikası Avrupa ülkelerinin dışmda Ortadoğu...