12 / 05 / 2024

indirim çeki ile ev sahibi olmak için

indirim çeki ile ev sahibi olmak için

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ' evdekifirsat.com ', yeni bir kampanya başlattı. Müşteriler ana sayfadaki formu doldurdukları zaman indirim çeki kazanıyor.

Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim! Sadece bu modeller için geçerli!

Japonya’nın en ünlü otomobil firmaları arasında yer alan Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim geldi. Peki yüzleri güldüren bu indirim hangi modellerde geçerli? İşte Toyota'nın indirim kampanyası ile ilgili detaylar...

Kia'dan 250 bin TL'ye varan indirim kampanyası!

Kia 2024 Ocak ayı fiyat listesini açıkladı. Marka, 250 bin Türk Lirası’na varan indirim kampanyası ile 20 bin Türk Lirası ila 250 bin Türk Lirası arasında indirim uyguladığını açıkladı. 

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugünlerde ise banka, özel bir indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kampanya doğrultusunda, yapılan alışverişlerde 1500 lira indirim sağlanacağı öğrenildi.

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Beko'dan Nisan'ın ilk gününde indirim haberi geldi. Beko, seçili ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin TL indirim uyguluyor. İşte detaylar...

S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya BİM'den çılgın indirim! Stoklarla sınırlı, sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen özelliği ile birlikte gelen modeline BİM'de 2 bin 700 TL indirim mevcut.

BİM'den S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişen alıyor!

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan BİM'den müjde! BİM,  S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya 2 bin 700 TL indirim yaptı.

Sudan ucuz dedirtecek altın baget yüzüklerin fiyatları görenleri şok ediyor! Sembolgold 15 Mart 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta yüzde 25 indirim kampanyası ile baget yüzükler resmen sudan ucuz dedirtecek kadar uygun fiyata satılıyor. Peki baget yüzükler ne kadar? Sembolgold 15 mart 2023 fiyat listesi.

Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL indirim kampanyası Beko'da! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko kombi ve kurutma makinesi alacakları sevindirecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 2 bin TL indirim kampanyası ile bütçesi kısıtlı olanlara rahat bir nefes aldırdı.

Bakanlık, o ildeki 10 konut ile 32 iş yerini satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatıyla! 

Zonguldak Merkez'de yer alan 10 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 32 adet iş yeri satılıyor. Peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar... 

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer alırken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatları için indirim geleceği öğrenildi. İşte 1 Şubat 2023 Ankara, İzmir, İstanbul mazot, motorin fiyatları ile benzin fiyatı…

Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara anında 2 bin lira! Bu kampanya bir daha gelmez! Elinizi çabuk tutun!

Ziraat Bankası büyük ses getirecek 2 bin lira indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Alışverişlerini yapan vatandaşlar tam olarak 2 bin TL değerindeki indirimi anında kapacak.

indirim çeki ile ev sahibi olmak için Haberi

indirim çeki ile ev sahibi olmak için

Bu kapsamda müşteriler, evdekifirsat.com'a girerek ana sayfadaki kayıt formunu doldurdukları takdirde, site üzerinden satışa sunulan tüm projelerde geçerli olmak üzere 10 bin TL'lik indirim çeki kazanıyor. 


Kent'Sell satış ofislerine giden müşterilere satın alacakları konut yatırımları için anında 10 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. 


15 Aralık Pazartesi gününe kadar geçerli olan kampanya kapsamında, bu tarihe kadar fonn dolduran tüm müşteriler, çeklerini sonraki 15 gün boyunca kullanabiliyor. 


Evdekifirsat.com üzerinden satışı yürütülen projeler arasında; Maslak'taki Mashattan'ın yanı sıra Bahçeşehir'deki Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı'daki Divan Residence yer...