27 / 04 / 2024

Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim! Sadece bu modeller için geçerli!

Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim! Sadece bu modeller için geçerli!

Japonya’nın en ünlü otomobil firmaları arasında yer alan Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim geldi. Peki yüzleri güldüren bu indirim hangi modellerde geçerli? İşte Toyota'nın indirim kampanyası ile ilgili detaylar...



Geçtiğimiz yıl hem binek hem de ticari araçlarda rekor fiyatlar görülürken yeni yıla girilmesiyle birlikte fiyatlardaki artışların da hız kestiği belirtildi. Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar kampanyalı modeller ile ilgili araştırmalar yaparken, yüzleri güldüren kampanya Toyoto'dan geldi.

Japonya’nın en ünlü otomobil firmaları arasında yer alan Toyota yeni indirim kampanyası için düğmeye bastı. Toyota'nın resmi internet sitesinde yer alan fiyat listesine göre iki modeldeki indirim oldukça dikkat çekti.

Peki Toyota indirim kampanyası hangi modellerde geçerli? Toyota 2024 Ocak ayı kampanyasının detayları nedir? İşte yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o kampanya ile ilgili detaylar...

Toyota’dan tam 123 bin TL ye varan indirim! Sadece bu modeller için geçerli!

TOYOTA’DAN TİCARİ ARAÇLARA İNDİRİM KAMPANYASI 

Japonya’nın otomobil devleri arasında yer alan Toyota, hafif ticari araçları için yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Toyota'nın resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre söz konusu kampanya Proace City ve Proace City Cargo modelleri için geçerli olacak.

Toyota’nın resmi web sitesi aracılığı ile açıklanan bu kampanyaya göre ilgili ticari modellerin alımlarında tüketicilere 123 bin TL’ye varan indirim hakkı tanımlanacak. Ayrıca desteğe ihtiyaç duyan tüketicilere de yüzde 0 faiz ile kredi hizmeti de sağlanacak..

TOYOTA İNDİRİM FIRSATINDAN NASIL YARARLANILIR?

Otomotiv devi Toyota’nın ticari modelleri için açıkladığı yeni indirim avantajlarından ve yüzde 0 faizli kredi kampanyasından firmanın plazaları aracılığı ile yararlanmak mümkün.

Toyota tarafından açıklanan fiyat listesi ve indirim tutarları şu şekilde:

Proace City Passion X-Pack A/T
Satış fiyatı: 1 milyon 218 bin 250 Türk Lirası
Kampanyalı satış fiyatı:  1 milyon 95 bin 250 Türk Lirası  (123 bin TL indirim)

Proace City Cargo
Satış fiyatı: 772 bin 500 Türk Lirası
Kampanyalı satış fiyatı: 700 bin Türk Lirası (72 bin 500 TL) indirim

 

Renault SUV modellerinde 150 bin TL'ye varan indirim fırsatı!

Fiat 500e, Avrupa'da elektrikli otomobil segmentinde ilk sırada...

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...


Geri Dön