03 / 05 / 2024

indirimli konut faiz kampanyası

indirimli konut faiz kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası bugün sona eriyor. İşte 0,98 faiz oranı ile ev sahibi olabileceğiniz 95 proje... 

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Ev almak başka bahara kaldı! Konut kredisi faizleri uçtu!

Faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte konut faiz oranlarında yeniden hesaplandı. Ziraat Bankası'nda konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Peki, banka, 1.000.000 TL'nin faiz oranı ne kadar? İşte detaylar...

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Tam 22 banka açıkladı! İş Bankası, QNB Finansbank, ING, Yapı Kredi, TEB, Ziraat, Halkbank, HSBC, Vakıfbank...

Konut kredisi faiz oranları açıklandı. En iyi kredi veren banka hangisi 24 Ekim 2022 konut faiz oranları...

Konut kredi faiz oranları çakıldı! ING, Garanti, Akbank, VakıfBank ve Halkbank duyurdu...

Yeni ev almak isteyen vatandaşlar bankaların faiz oranlarını mercek altına aldı. Peki İş Bankası konut faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

Bakan Nebati'den ucuz ve indirimli konut formülü: TOKİ'nin olmadığı yere böyle girilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerel yönetimlerin destek vermesi halinde özellikle İstanbul'daki konut ihtiyacını bu yıl içinde karşılayacaklarını belirtti. Nebati, TOKİ'nin giremediği yerlerdeki küçük müteahhite destek verileceğini açıkladı.

TOKİ'den yüzde 30 indirimli sıfır ev fırsatı! İl il başvurular başlıyor

TOKİ 81 ilde indirimli konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ, yapacağı konut projeleri için büyükşehir belediyeleri ile temasa geçmeye başladı. İlk olarak Adana'nın Yüreğir ilçesinde belediye arsası 1 TL iz bedeli ile TOKİ Başkanlığına devredildi.

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

TOKİ'nin başlattığı indirimli konut ve arsa satışları sona erdi. TOKİ'nin borcunu erken ödeyenlere yaptığı indirim kampanyasından yararlanan kişi sayısı açıklandı. TOKİ'den alınan son dakika verilerine göre, bütün borcunu kapatan 23 bin 034 kişiye tapu verilecek.

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

İnşaat sektöründen faiz indirimi talebi!

İnşaat sektöründen önemli isimler yüksek konut faiz oranlarında indirim yapılmasını talep ediyor.

indirimli konut faiz kampanyası Haberi

indirimli konut faiz kampanyası

Konut kredi faizlerinin yükselişe geçmesi ile birlikte konut alıcıları firma bünyesinde gerçekleştirilen kampanyalara yöneldiler.  29 Ağustos 2018 Çarşamba günü başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası konut almak isteyenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında 1 ayda yaklaşık 5 bin konut satışı gerçekleştirildi. Kampanya bitiminde bu rakamın 10 bini geçmesi hedefleniyor. 33 proje ile başlayan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'ndaki proje sayısı günden güne arttı ve 95'e yükseldi.

Konutta 0,98 faiz fırsatını kaçırmak istemeyenlerin acele etmesi gerekiyor. İstanbul, Ankara, Denizli, Kocaeli, Konya, Nevşehir ve Niğde'den projelerin yer aldığı kampanyada konut fiyatlarına yüzde 10 indirim yapılıyor. 

Türkiye için kazanç vakti kampanya koşulları

İndirim Oranı: Yüzde 10
Peşinat Oranı: Yüzde 10
12. Ay Ara Ödeme: Yüzde 15
24. Ay Ara Ödeme: Yüzde 15