21 / 05 / 2024

inegöl 2015 proje planları

inegöl 2015 proje planları

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

306 dairelik İnegöl Vizyon Haziran 2023’te teslim edilecek!

Bursa İnegöl’de inşa edilecek olan GNR Günerler İnşaat’a ait olan İnegöl Vizyon, 2023 Haziran’da teslim edilmek üzere alıcılarını bekliyor. Proje ile ilgili tüm detaylar ise belli oldu. İşte ayrıntılar…

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Özbek tarafından kuruldu.

Kılıçer Proje İnşaat Teksil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçer Proje İnşaat Teksil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Kılıçer tarafından kuruldu. 

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

Hittown Ankara'da fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

17 katlı 4 blok şeklinde yükselen Hittown Ankara projesi "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Nidapark İstinye: Lükste Sınır Tanımayan Proje!

Nidapark İstinye projesi "Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Toplam 215 konuttan meydana gelen MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Proje Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor.

inegöl 2015 proje planları Haberi

inegöl 2015 proje planları


"2014 yeni bir süreç başlattı" diyen Başkan Aktaş, "Malum 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerle beraber ben 3. kez göreve devam ettim. Tabii yeni bir süreç başlıyor çünkü 1870 yılında kurulmuş ve 144 yıldır müstakil belediye olarak görev yapmış İnegöl Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı merkez ilçe belediyesi olarak hayatını devam ettiriyor. Aslında biz normalde Bursa'nın ilçesiyiz. Yani plakamız 16, nihayetinde vilayetimiz Bursa. Valilik anlamında biz Bursa'ya bağlıyız. Ama tabii yeni belediye yasasının getirdiği bazı hükümler vardı. Belki ilk etapta bunlarla alakalı konu kamuoyu tarafından çok anlaşılmadı ki hala ben anlaşıldığını düşünmüyorum. İl özel idareleri kalktı. Köyler mahalleye dönüştü. Bunlar birçok radikal değişikliklerdi. Yani 21 tane mahallesi olan ilin şu anda 116 tane mahallesi var. Takdir edersiniz ki her...