06 / 05 / 2024

inegöl ahır sorunu

inegöl ahır sorunu

İnegöl Belediyesi, şehir merkezinde çirkin bir görüntüye sebep olan, çevre sağlığını tehlikeye düşüren ve halkın sağlığını tehdit eden ahırların 30 Nisan 2017 tarihine kadar kaldırılmasına karar verdi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

TOKİ Ağrı'da 500 ahır projelendirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ağrı'da 25, 50 ve 75 başlıklı 1241 dönümlük arazide TOKİ Başkanlığınca yaklaşık 500 ahır projelendireceğiz" dedi...

Yapı kayıt belgesi bedeli nasıl hesaplanır? 

İmar mevzuatına ve ruhsata aykırı yapılara verilecek yapı kayıt belgesiyle vatandaşların imar sorunu çözülüyor. Peki yapı kayıt belgesi bedeli nasıl hesaplanır? 

Ev, ahır, arsa! Hepsi icradan satılık!

Kocaeli’de, içinde ahırın da yer aldığı bir arazi icradan satışa çıkarıldı. 480 metrekare olan ahır için 162 bin TL, arazi hepsi için toplam 1 milyon 867 bin 854 TL muhammen bedel belirlendi.

İnegöl'ün imar sorunu masaya yatırıldı!

İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. İnegöl'deki trafik, çevre ve imar konularında odanın meclis üyelerinin talepleri anlatıldı.

İşte lüks malikaneye dönüşen ahır!

İngiltere'de 17. yüzyıldan kalma ahır lüks bir malikaneye dönüştü. Gören herkesi şaşkınlık ve hayranlık içinde bırakan malikanenin şimdiki değeri 7.5 milyon dolar.

Bursa İnegöl'de kira sorunu çözülemiyor!

Bursa İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, bölgedeki konut sektörünü değerlendirdi. Akyürek, kira sorunun çözülemediğini anlattı.

Metrekare nasıl hesaplanır 2017?

Konut alanlar ile konut satanlar arasında yaşanan en büyük sıkıntılardan biri "metrekare" sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Sorun yaşamamak adına alıcılar evin metrekaresini kendi hesaplayabiliyor. Peki, metrekare nasıl hesaplanır 2017?

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

Pendik Taşlıbayır kentsel dönüşüm imar planı onaylandı!

Pendik’in Taşlıbayır bölgesinde kentsel dönüşüme yönelik imar planları onaylandı. Orta ve Dumlupınar Mahalleleri’nde sağlıklı yapılaşmanın önü açıldı. Yeni planlarla binaların otopark sorunu da çözülecek.

İnegöl yatırım ve projelerle marka kent olacak!

Türkiye'nin en önemli ilçeleri arasında yer alan İnegöl'ün yeni yatırımlarla fark yarattığını söyleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl'ü marka kent yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Samsun'da ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği!

Samsun’da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) projesi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği müracaatları başladı.

inegöl ahır sorunu Haberi

inegöl ahır sorunu

İnegöl Belediyesi daha önce gerek yaptığı denetimler gerekse vatandaşlardan gelen şikayetler neticesinde meskun mahalde tespit edilen 53 ahırdan 32´sinin tahliye edilmesini sağlayarak, bu yerlerde hayvan bakım ve beslenme faaliyetine son verdirmişti. Geriye kalan 21 ahır sahibi ise İnegöl Belediyesine dilekçe ile başvurarak ahırların kaldırılması ve hayvanların tahliye edilmesi için en azından kış koşullarının atlatılması talebinde bulunmuşlardı. Şehir merkezinde geriye kalan 21 ahır sahibi ile Belediye Encümen Salonunda bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Belediyemize dilekçe ile başvuran ahır sahiplerinin taleplerini değerlendirerek kendilerine ahırların kaldırılması ve hayvanların tahliye edilmesi için 30 Nisan 2017 tarihine kadar süre verilmesine karar verdik” dedi.


MERKEZDE BULUNAN AHIRLAR ÇEVRE KİRLİLİĞİNE YOL AÇIYOR

Zabıta Müdürü Osman Kalkan ile İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Koca´nın da katıldığı...