05 / 05 / 2024

İnegöl Arsa İhale

İnegöl Arsa İhale

İnegöl Belediyesi, üç arsayı toplam 1 milyon 503 bin 650 TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış, 24 Temmuz 2012 Salı günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!

İnegöl Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Bursa İnegöl'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV ve harçtan da muaf.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Apartmanda arsa payı nasıl hesaplanır? Kat karşılığı arsa kaç daire?

Apartmanda yaşayan kişiler, arsa payına önem vermektedir. Bu nedenle de “Apartmanda arsa payı nasıl hesaplanır?” sorusunu sık sık sormaktadır. İşte detaylar!

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

İzmir'de konut imarlı 78 arsa satılacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

İzmir'in Menemen ilçesinde mülkiyeti Menemen Belediyesi'ne ait 78 adet konut imarlı arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Arsa alacaklara müjde! Bursa'da 3 arsa satılıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Orhaniye, Burhaniye ve Kemalpaşa mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen her şey...

İnegöl Arsa İhale Haberi

İnegöl Arsa İhale
İnegöl Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait arsaları satışa çıkardı. Üç arsanın toplam muhammen bedeli 1 milyon 503 bin 650 TL olarak belirlendi.


İhale, 24 Temmuz 2012 Salı günü saat 14:00'de İnegöl Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak. 


İlan için