28 / 07 / 2024

İnegöl Belediye Başkanlığı konut satışı

İnegöl Belediye Başkanlığı konut satışı

İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

500 TL'ye kiralık arazi fırsatı! İhalesi 27 Eylül'de!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Belediye mülkiyetinde bulunan 137 adet tarım arazisini 3 seneliğine kiraya veriyor. İşte kira bedelleri ve merak edilen tüm detaylar...

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

İnegöl Belediye Başkanlığı konut satışı Haberi

İnegöl Belediye Başkanlığı konut satışı


İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.



Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, “Yeni İnegöl Projemizin hayat bulmasının heyecanını yaşıyoruz. Yeni İnegöl`ü 100-120 bin nüfusa göre planladık. En az 50 yıl sonrasını dikkate alarak projemizi hayata geçirdik. Yeni İnegöl`de ilk adımı, İnegöl TOKİ konutları ile atmıştık. Belediyemize ait 2. Etaptaki 32 dairemizin de satışının yapılmasıyla Yeni İnegöl`de hayat daha da hareketlenmiş olacak” dedi.


DAİRELERİN ÇOĞU SATILDI


TOKİ konutlarının, İnegöl için eskiden hayal olduğunu söyleyen Günaydın, “2009 yılında TOKİ`nin ilk etabını tamamladık. İlk etapta bilindiği gibi 644 konut ve...