14 / 05 / 2024

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi ve aş evi

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi ve aş evi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi, 2048 ada, 24 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabı açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

Göztepe Şehir Hastanesi Eylül’de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşamki , "Millete Sesleniş" konuşmasında, merakla beklenen şehir hastaneleri hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi’nin eylül ayında açılacağını belirtti…

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi ve aş evi Haberi

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi ve aş evi

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi’nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan tesisin açılış törenine; İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO Başkanı Metin Anıl, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, OSB Müdürü Zeki Şahin, belediye meclis üyeleri, Huzurevinin yapımına 1 milyon TL’lik katkı sunan hayırsever işadamı ve Yenice eski Belediye Başkanı Mehmet Göztepe ile Göztepe ailesinin mensupları, kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


HEDEF ÇAĞDAŞ VE SAĞLIKLI YAŞAM ORTAMLARI

Modern görünümü ve yaşlılar için uygun kullanımıyla 5 yıldızlı otel rahatlığını aratmayan huzurevi ve...