02 / 05 / 2024

İnegöl Fuar Alanı ne zaman yapılacak

İnegöl Fuar Alanı ne zaman yapılacak

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Onikişubat'a 400 milyon liralık fuar alanı!

Kahramanmaraş’ın 415 bin nüfuslu ilçe belediyesi Onikişubat'ta yaklaşık 400 milyon liralık fuar alanı yatırımının yapılacağı açıklandı. Onikişubat, 2023’te Expo’yu düzenlemeye hak kazandı.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

İnegöl Fuar Alanı ne zaman yapılacak Haberi

İnegöl Fuar Alanı ne zaman yapılacak

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.


30 YILLIĞINA TAHSİS EDİLECEK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada; “Bu bir süredir kamuoyunda da konuşulan, MODEF yönetiminin en son hazırladığı mimari projede ihale edilecek bir yer. Şartnamesi ile alakalı bazı bilgiler vermek istiyorum. Başkan Vekilimiz Turgay Bey MODEF yönetimine gerekli izahatları yaptı. Bu bir ihale… Gönlümüz MODEF’in alıp yapmasını ister. Halk arasında yap-işlet-devret olarak bilinen ama resmi adıyla sınırlı ayni hak tesisi olarak 30 yıl sınırı olduğu için 30 yıl verildi. Bazı şartlar koyuldu. 1 yıl içerisinde...