26 / 07 / 2024

İnegöl Mahmudiye

İnegöl Mahmudiye

İnegöl Belediye Başkanlığı, Mahmudiye Mahallesi'ndeki tek katlı prefabrik bina ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 26 bin 413 TL olarak belirlendi.

Bursa İnegöl'de icradan 5.8 milyon TL'ye satılık işyeri!

İnegöl 1. İcra Dairesi, Bursa İli, İnegöl İlçesi Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı işyerini satışa çıkardı. İhalesi 4 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

İnegöl Mahmudiye'de 43 araçlık otopark alanı inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokakta, 43 araçlık otopark alanını hayata geçiriyor.İşte haberin detayları...

İnegöl Belediyesi Mahmudiye'ye otopark inşa ediyor!

Bursa’nın İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi'ne 47 araçlık otopark ve koruluk yapıyor. Adil Kansu, “Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları yapıyoruz." dedi.

İnegöl Mahmudiye'de 2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Mahmudiye Mahallesi'ndeki tek katlı prefabrik bina ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 26 bin 413 TL olarak belirlendi.

İnegöl Belediyesi arsa ve daire sattı!

İnegöl Belediyesi tarafından, TOKİ 2. etaptaki 2 daire ile Kemalpaşa ve Mahmudiye Mahalleleri 'ndeki 2 arsa açık arttırma usulü ihale yöntemiyle satışa sunuldu. Belediye satışlardan 1 milyon 344 bin 200 TL gelir elde etti.

İnegöl'de iş güvenliğine uymayan inşaat mühürlendi!

Bursa İnegöl Mahmudiye Mahallesi Yıldıztepe Sokağı’nda yapımı devam eden üç katlı bina inşaatında yapılan incelemelerde, iş güvenliğine uyulmadığını tespit eden Zabıta ekipleri inşaatı mühürledi..

İnegöl'de 3 kaçak yapının yıkımı tamamlandı!

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan Yeni Mahalle ve Mahmudiye Mahallesindeki üç yapı yıkıldı..

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İnegöl Mahmudiye Haberi

İnegöl Mahmudiye

GAYRIMENKUL SATILACAKTIR


İnegöl Belediye Başkanlığından:


Belediyemiz Mülkiyetindeki aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesince, “Kapalı Teklif Usulü” ihale yöntemiyle satışı yapılacaktır.

1 - İdarenin;

A) Adresi                      :  Sinanbey Mah. Nuri Doğrul Cad. No: 1 - İNEGÖL / BURSA

B) Telefon ve Fax No   :  (0 224) 71 510 10/ 1461 - Fax No.; (0 224) 713 17 10

2 - Satışa Konu olan Gayrimenkulün:

Mahalle, Tapu Kayıt, Muhammen Bedel ve Geçici Teminat Bilgileri;


Sıra No: 1

Mahalle: Mahmudiye

Ada No: 1310

Parsel No: 1

Cinsi:Tek Katlı Prefabrik Bina ve Arsası

Yüzölçümü (m²):2.251,57m²

Toplam Muhammen Bedel: 2.026.413,00.-TL.

Geçici Teminat Tutarı: 60.792,39.-TL


İhale ile Satışa sunulan Gayrimenkuller; 2 yıldan fazla süreyle, Belediye Mülkiyetinde olması nedeniyle, Katma Değer Vergisi’ne tabi değildir.

3 - İhalenin;

A)...