02 / 05 / 2024

İnegöl meclisi

İnegöl meclisi

İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. İnegöl'deki trafik, çevre ve imar konularında odanın meclis üyelerinin talepleri anlatıldı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

İnegöl Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İnegöl Belediyesi'nin Mart ayı olağan Meclis toplantısında gündeme gelen mahallelerin sınır değişiklikleri ve cadde, sokak isimlerindeki değişiklikler oy birliği ile kabul edildi.

İnegöl Kültür Sarayı Binası yıkılacak!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanlığındaki İnegöl Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda 40 gündem ve 6 takrir olmak üzere toplam 46 madde görüşüldü.

İnegöl'de 19 parselin satışı için belediye meclisinden onay!

İnegöl Belediye Meclisi'nin temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleşirken, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan toplantı da 19 ayrı parselin ihalesi için Belediye Meclisi'nden yetki aldı.

İnegöl'ün yeşil alanları Büyükşehir'e devredildi!

İnegöl Belediye Meclisi, ilçede bulunan 5 yeşil alanın Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yıllığına tahsis edilmesini kararlaştırdı. Başkan Alinur Aktaş, BURFAŞ'ın Alanyurt Kent Parkı'nı tesise çevirerek, Helitaksi'yi bu bölgeye indirmek istediğini bildirdi.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İnegöl meclisi Haberi

İnegöl meclisi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ziyarette bulundu. Belediye Encümen Salonu’nda yapılan ziyarette İnegöl’deki trafik, çevre ve hava kirliliği sorunları, yeşil alan ve meydanların yetersizliği ve bazı imar uygulamaları hakkında konuşuldu. 


Ziyaret sırasında konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, “İlçe merkezindeki bazı caddelerde sabah ve akşam saatlerinde trafik akışında tıkanıklıklar oluyor. Düzensiz araç parkları da sıkışıklığı tetikliyor. Meclis üyelerimiz uzman bir ekibin bu sorunları incelemesi ve daha fazla büyümeden çözüm üretmesini bekliyorlar” şeklinde konuştu.


Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ziyaretlerinden ve şehrin sorunlarına karşı ilgisiz kalmamalarından dolayı teşekkür ederek “Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi’nin oluşturduğu teknik bir ekip ilçemizdeki trafik akışını rahatlatmak için mastır plan hazırlıyorlar. İnegöl’de 300 bin kişi yaşıyor ve araç sayısı da 64...