06 / 05 / 2024

İnegöl Mimari Estetik Komisyonu son durum

İnegöl Mimari Estetik Komisyonu son durum

İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, Mimari Estetik Komisyonu, çalışmalarına başladı.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Elbistan Mimari Estetik Komisyonu çalışmaları devam ediyor! 

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün talebi doğrultusunda Belediye bünyesinde kurulan "Mimari Estetik Komisyonu" ilçede estetik sıkıntı oluşturan yerlerin tespitini yaparak aciliyet durumuna göre programa alınmasına karar verdi.

Mimari estetik komisyonları yönetmeliği!

Şehrin yöresel mimarisine ilişkin tespitleri yapan komisyon mimari estetik komisyonu oluyor. Peki, komisyon nasıl kurulur ve görevleri nelerdir? İşte mimari estetik komisyonları yönetmeliği..

Mimari estetik komisyonu nasıl kurulur?

şehrin yöresel mimarisine ilişkin tespitleri yapan mimari estetik komisyonu nasıl kurulur? Komisyon nasıl karar alır? İşte Yeni İmar Yönetmeliği hükümleri..

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

Bursa MERPA hizmete açılıyor!

Yoğun kar yağışı nedeniyle iki yıl önce çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nın (MERPA) yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat tamamlanma aşamasına geldi.

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası Berlin'de yarışacak!

Bursa İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden İnegöl'e modern pazar alanı!

Geçen yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nın (MERPA) yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

İnegöl'e kapalı pazar alanı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

İnegöl'de Mimari Estetik Komisyonu çalışmaları başladı!

İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, Mimari Estetik Komisyonu, çalışmalarına başladı.

İnegöl Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projenin temelini attı.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor! 99 bin 469 TL'ye!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor. Fiyatların 99 bin 469 TL' den başladığı projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Satışları başvuru önceliğine göre yapılacak.

İnegöl Mimari Estetik Komisyonu son durum Haberi

İnegöl Mimari Estetik Komisyonu son durum

İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, Mimari Estetik Komisyonu, çalışmalarına başladı.


3194 Sayılı İmar Kanunun, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 10. Maddesinde belirtilen esaslara dayanılarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Mimari Estetik Komisyon Oluşumu ve Çalışma Esasları Yönetmeliği" belirlenmiş olup, söz konusu yönetmeliğin onaylanmasına ve bu yönetmeliğe uygun olarak "Mimari Estetik Komisyonu" kurulmasına Eylül ayında yapılan Belediye Meclisinde oy birliği ile karar verildi.

İŞTE KOMİSYON ÜYELERİ

Belediye Meclisinde alınan karar ile oluşturulan Mimari ve Estetik Komisyonu Başkanlığına İnegöl Belediye Başkan Vekili İnşaat Mühendisi Turgay Yel, üyeliklerine ise Uludağ Üniversitesi öğretim üyelerinden Mimar Prof. Dr. Murat Taş, Mimar Gönül Çimci Kasap, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından Şehir Plancısı Necat Akın, İnşaat Mühendisi Erkan Sayılır, İnegöl Belediyesi İmar...