17 / 05 / 2024

İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi nerede

İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi nerede

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İnegöl’de tematik lise açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Türkiye genelinde 16 ilde hayata geçirilen tematik liselerden biri Bursa İnegöl'de açıldı.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Bursa Gemlik Devlet Hastanesi yıl sonunda açılıyor!

Bursa'da inşaatı devam eden Gemlik Devlet Hastanesi yıl sonunda açılıyor. Hastane 28 bin 556 metrekare kapalı alana sahip olup 234 yataklı olacak.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Aile hekimliğinde 22 bin olan kadromuz 2017 sonu itibarıyla 30 bin hekime çıkacak" dedi.

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı'nın yüzde 60'ı tamam!

Kocaeli'de yapımı devam eden Outlet Köprülü Kavşağı'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı. Bin 300 metrekare uzunluğundaki köprü 23.5 milyon TL bedelle yapılıyor. Kavşak Eski Gölcük yolu üzerinde inşa ediliyor.

Bursa Oylat'a otel geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Oylat’a 2 ayrı binadan oluşan otel kazandırıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm değerlerini en iyi şekilde kullanmayı amaçlanan tesislerin BURFAŞ kalitesiyle işletileceğini söyledi.

İzmir’de 46 noktaya Halk Sağlığı Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı, hastanelerdeki acil servislerin yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşın 24 saat ayakta sağlık hizmeti almasını sağlamak için İzmir’de 46 noktaya Halk Sağlığı Merkezi açacak

Bursa Mudanya Köprülü Kavşağı'nda inşaat başladı!

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprünün inşaat imalatları tamamlanacak.

Tonami Köprülü Kavşağı Mayıs'ta açılacak!

Yalova’da YAFA İnşaat tarafından tamamlanan ve ikinci etap çalışmalarına başlanan Tonami Meydanı’ndaki köprülü kavşağın düzenlemelerinin Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi.

Haydarpaşa Garı'nın kum zemin üzerine nasıl inşa edildiği araştırılıyor!

Restorasyon çalışmalarına başlanan İstanbul'un simge yapılarından Haydarpaşa Garı'nın, 108 yıl önce kum zemin üzerine ahşap kazıklarla nasıl inşa edildiği araştırılıyor.

İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi nerede Haberi

İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi nerede

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayii Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.


İnegöl Belediyesi ve gönüllüler tarafından 3 yılda oluşturulan ve Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayii Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Açılışa Eroğlu’nun yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İnegöl Tarihi Mehter Takımı’nın renk kattığı törende konuşan Bakan Eroğlu, “İlk defa böyle güzel bir müze açılıyor. İnegöl’ün ağaç ve ağaç sanayinde ayrı bir yeri var. Gerçekten İnegöl bütün dünyaya kendisini ispatlamış, mobilyanın başkenti diyebileceğimiz bir ilçemiz. Bu müzenin oluşumunda emeği geçen...