18 / 05 / 2024

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek

İnegöl Meslek Yüksekokulu’nun Mobilya ve Dekorasyon Programı bir yandan geleceğin vasıflı mobilyacılarını yetiştirirken, bir yandan da bütün üniversitenin mobilya ihtiyacını karşılıyor.

UAÜ öğrencileri SDC yarışmasından mimari değerlendirme ödülünü aldı!

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri 04-08 Nisan 2016 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrinde düzenlenen Seismic Design Competition (SDC) yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek!

İnegöl Meslek Yüksekokulu’nun Mobilya ve Dekorasyon Programı bir yandan geleceğin vasıflı mobilyacılarını yetiştirirken, bir yandan da bütün üniversitenin mobilya ihtiyacını karşılıyor.

HKÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri iş sağlığı eğitimi verdi!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, inşaatlarda çalışan personelleri bilinçlendirmek ve olası kazaların önüne geçmek için iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri düzenledi.

Aydın Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri Başakşehir'deki parkını yenileyecek!

Başakşehir Belediyesi Living Lab Merkezi önünde sakil durumda bulunan çocuk parkı, Üniversite öğrencileri tarafından yeniden tasarlanıyor. Öğrencilerin katılımı ile gerekleşen atölye çalışmasında 15 fikir projesi sunuldu.

DAÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri Venedik Mimarlık Bienali’ni ziyaret etti!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, ARCH300 stajının ikinci bölümü kapsamında İtalya’ya teknik gezi organize ederek 2014 Venedik Mimarlık Bienali ’ni ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi 32 konutu satışa çıkarıyor!

İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.

İYTE Mimarlık Bölümü öğrencileri Asma Bahçeler şantiyesinde!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü 3'üncü sınıf öğrencileri, "Asma Bahçeler" projesinin şantiyesine konuk oldu. Asma Bahçelerde ömek daireyi de gezen 50'ye yakın öğrenci, projeye ilişkin bilgiler aldı.

İnegöl Belediye Başkanlığı TOKİ’deki 32 Adet konutu satışa çıkardı!

İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.

İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı!

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

İnegöl'de dükkanlar sular altında kaldı!

İnegöl'de Mobilya Ağaç İşleri Bölümünde birçok dükkan sular altında kalırken, sokaklar ise çamura teslim oldu. Aniden bastıran şiddetli yağmurda, Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Bölümünde de çok sayıda dükkan sular altında kaldı.

İnegöl'de dükkanlarını su basan mobilyacılar isyan etti!

İnegöl’de ilçenin birçok yerinde olduğu gibi Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Bölümü’nde de çok sayıda dükkan sular altında kaldı. Büyük maddi zarara uğradıklarını ifade eden sanayi esnafı, her yağmurda aynı durumun yaşanmasına isyan etti.

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.

Sanat Mobilya İnegöl Yenice'de 1.7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!l

Sanat Mobilya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti., ÖİB'nin Bursa İnegöl Yenice Köyü'ndeki gayrimenkulü için 1 milyon 755 bin TL teklif verdi...

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek Haberi

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek

İnegöl Meslek Yüksekokulu’nun Mobilya ve Dekorasyon Programı bir yandan geleceğin vasıflı mobilyacılarını yetiştirirken, bir yandan da bütün üniversitenin mobilya ihtiyacını karşılıyor. Meslekten gelen Program Başkanı Öğretim Görevlisi Mustafa Kastan ile Öğretim Görevlisi Barış Çayır’ın koordinasyonunda teorik derslerin pratiğini de yapan öğrenciler, İnegöl Meslek Yüksekokulu’nun günümüz teknolojisi ile donatılmış atölyesinde Uludağ Üniversitesi’nin mobilya ve dekorasyon alanındaki bütün ihtiyaçlarını da karşılıyor. Gelen taleplere yetişmeye çalışan Mobilya ve Dekorasyon Programı, zaman zaman Harmancık MYO’daki Mobilya Programına fason iş bile yaptırıyor. Yaklaşık 1000 metrekare üretim ve 1000 metrekare de depolama alanına sahip uygulama atölyesinde modern tezgâhları ve makineleri kullanmayı öğrenen öğrenciler, mezun olduklarında yüzde 95 oranında mobilya ve dekorasyon sektöründe işe yerleşiyor. Sektördeki bir mobilya üreticisinin atölyesinden farkı olmayan uygulama atölyesinde ayrıca, CNC...