05 / 05 / 2024

İnegöl nerede

İnegöl nerede

Bursa İnegöl'ün kırsal mahallelerinde ticari amaç taşımayan inşaat yapmak isteyenler, hazırlanan 17 adet tip projeden birini seçecek. Vatandaşların arsasına uygun olan projeyi bu 17 tip proje arasından seçerek inşaatını yapabilecek.

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün yeşil alanları Büyükşehir'e devredildi!

İnegöl Belediye Meclisi, ilçede bulunan 5 yeşil alanın Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yıllığına tahsis edilmesini kararlaştırdı. Başkan Alinur Aktaş, BURFAŞ'ın Alanyurt Kent Parkı'nı tesise çevirerek, Helitaksi'yi bu bölgeye indirmek istediğini bildirdi.

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

İnegöl nerede Haberi

İnegöl nerede

Bursa İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerde inşaat izni almak için hayata geçirilecek yeni uygulama ile ilgili muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "Kırsal mahallelerimizde inşaat yapmak isteyen vatandaşlarımız için ticari amaç taşımayan ve yürürlükteki mevzuat doğrultusunda yörelerin geleneksel, kültürel ve mimari özelliklerine uygun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü''nce 12 adet ve Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce de 5 adet olmak üzere toplam 17 tip proje hazırlattırılmıştır" dedi. 


MUHTARLAR DEVREDE... 

Vatandaşların arsasına uygun olan projeyi bu 17 tip proje arasından seçerek inşaatını yapabileceğini kaydeden Yiğit, "Yeni dönemde köyden mahalleye dönüşen yerlerde tip projeler belediyemiz tarafından kontrolü yapılacak ve inşaat izni de mahalle muhtarları tarafından verilecek....