08 / 07 / 2024

İnegöl OSB ihracatı kapasitesi

İnegöl OSB ihracatı kapasitesi

Yıllık ihracat hacmi 1 milyar dolara ulaştı. Bu yıl içinde tamamlanması planlanan atık su arıtma ve atık çamur kurutma tesisi yatırımıyla kapasite günlük 165 tona ulaşacak.

Türkiye’nin yıl sonu ihracat hedefi 265 milyar dolar!

Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, yıl sonunda 265 milyar dolarlık ihracata ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Gelecek beş yıllık dönemde de ekonomi politikalarının en temelinde yine ihracat olacak" şeklinde konuştu.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl ihtisas OSB büyüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Türkiye’nin ilk ilçe OSB’si İnegöl’de!

İnegöl OSB, Türkiye’nin sanayi devlerine ev sahipliği yapıyor. Yılda 650 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilen İnegöl OSB’nin bu başarısında tekstil ve mobilyaağaç ürünleri sektörlerinin önemli payı bulunuyor.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Alinur Aktaş İnegöl'deki 12 yıllık yatırımları değerlendirdi!

Nüfusu 12 yılda yüzde 36 büyüyen İnegöl'ün cari fazlası son 12 yılda yaklaşık 3.5 kat artarken, mobilya ihracatı ise 18 kat büyüdü.

Çilek, ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı!

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

İnegöl OSB'ye ortaokul inşa edilecek!

İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan 24 derslikli Ortaokulun protokolü Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

İnegöl OSB'nin en yüksek binası yıkıldı!

Organize Sanayi Bölgesinde 3 yıldır atıl bir şekilde bekleyen Er-Ka Atık Yönetimi tarafından başarılı bir şekilde yıkıldı. OSB'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyordu.

YHT İnegöl ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

İnegöl OSB'nin ihracat hacmi 1 milyar dolar!

Yıllık ihracat hacmi 1 milyar dolara ulaştı. Bu yıl içinde tamamlanması planlanan atık su arıtma ve atık çamur kurutma tesisi yatırımıyla kapasite günlük 165 tona ulaşacak.

İnegöl OSB ihracatı kapasitesi Haberi

İnegöl OSB ihracatı kapasitesi

Yaklaşık 3 milyon metrekare alan üzerinde kurulu İnegöl OSB'de 90 firma faaliyet gösteriyor. Yıllık ihracat hacmi 1 milyar dolara ulaştı. Bu yıl içinde tamamlanması planlanan atık su arıtma ve atık çamur kurutma tesisi yatırımıyla kapasite günlük 165 tona ulaşacak. 


İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (İnegöl OSB) bünyesinde Türk sanayisinin devlerini barındıran önemli bir bölge. Sanayi kenti Bursa'nın yanı başında kurulan ve Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlayan bölgenin en önemli özelliği ise Türkiye'de kurulan ilk ilçe organize sanayi bölgesi olması... 


Bursa-Eskişehir karayolu üzerinde yer alan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin üç büyük iline kolay ulaşımı ile öne çıkıyor. Mudanya limanına 76 kilometre, Gemlik limanına 75 kilometre mesafede olan bölgeden deniz ulaşımı sağlanabilirken, bölgeye 22 kilometre mesafede olan Yenişehir Hava Limanı ile hava ulaşımı...