05 / 05 / 2024

İnegöl OSB yem fabrikası

İnegöl OSB yem fabrikası

Organize Sanayi Bölgesinde 3 yıldır atıl bir şekilde bekleyen Er-Ka Atık Yönetimi tarafından başarılı bir şekilde yıkıldı. OSB'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyordu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl ihtisas OSB büyüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Türkiye’nin ilk ilçe OSB’si İnegöl’de!

İnegöl OSB, Türkiye’nin sanayi devlerine ev sahipliği yapıyor. Yılda 650 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilen İnegöl OSB’nin bu başarısında tekstil ve mobilyaağaç ürünleri sektörlerinin önemli payı bulunuyor.

İnegöl OSB'ye ortaokul inşa edilecek!

İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan 24 derslikli Ortaokulun protokolü Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

İnegöl OSB'nin en yüksek binası yıkıldı!

Organize Sanayi Bölgesinde 3 yıldır atıl bir şekilde bekleyen Er-Ka Atık Yönetimi tarafından başarılı bir şekilde yıkıldı. OSB'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyordu.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor! 99 bin 469 TL'ye!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor. Fiyatların 99 bin 469 TL' den başladığı projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Satışları başvuru önceliğine göre yapılacak.

YHT İnegöl ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

Bursa Ankara yüksek hızlı tren ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler'den geçirilip İnegöl'den Bursa'ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

İnegöl'e hızlı tren müjdesi!

Bursa ile Ankara’yı birbirine bağlayacak olan yüksek hızlı tren hattı heyelana takıldı. Yenişehir içinde yüksek hızlı tren hattının geçeceği bölgelerdeki heyelanlar sebebiyle güzergah İnegöl’e kaydırıldı.

İnegöl OSB yem fabrikası Haberi

İnegöl OSB yem fabrikası

İnegöl OSB 1. Cadde üzerinde bulunan yem fabrikası, satış işleminin ardından Er-Ka Atık Yönetimi tarafından yıkıldı. 


Er-Ka Atık Yönetimi ilk yıkım işini başarıyla tamamlarken, fabrika OSB'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyor. 


İLK YIKIM BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ 


Yıkım ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Er-Ka Atık Yönetimi Genel Müdürü Sedat Aydın; "4 iş makinesi ve 12 personelle yaklaşık 4 bin ton ağırlığındaki OSB'nin en büyük binası olan 30 metre yükseklikteki fabrika binasını 40 dakikada yıktık. Fabrikanın tamamının yıkımı 10 gün sürdü. 

Yıkımı firma olarak, başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. 

Bizim bu ilk yıkım çalışmamızdı. Yıkım projeleri de artık kentsel dönüşüm çerçevesinde geri dönüşüm projeleri yer almaktadır" dedi. 


Genç...