02 / 05 / 2024

inegöl oylat kaplıcaları

inegöl oylat kaplıcaları

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Oylat kaplıcaları şifa arayanları ağarlıyor!

İnegöl'ün en önemli marka değerlerinden biri Oylat Kaplıcaları, şifalı sularının yanı sıra doğal güzellikleri ve havasıyla dikkat çekiyor...

Oylat Kaplıcaları'nın turizm potansiyeli artırılacak!

Uludağ Üniversitesi ile İnegöl Belediyesi arasında ''Termal Turizm Müşteri Potansiyelinin Analizi: İnegöl Oylat Kaplıcaları Örneği'' konulu proje sözleşmesi imzalandı...

İnegöl'deki Oylat Kaplıcaları yeniden imar ediliyor!

İnegöl’ün en önemli turistik değeri olan Oylat Kaplıcaları’nın yerli ve yabancı turistler tarafından daha fazla ilgi görmesini sağlamak amacıyla çalışmalara başlayan İnegöl Belediyesi, Oylat’ı yeniden ‘imar’ ediyor...

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Gönen Kaplıcaları Tesisleri kiraya verilecek!

Gönen Kaplıcaları bünyesindeki tesisleri kiraya verme yetkisini alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada Gönen Kaplıcaları’nın özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını, ancak işletme bünyesindeki tesislerin kiralaya verilebileceğini belirtti.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Esenyurt sağlık turizmiyle atağa kalkıyor!

İstanbul'un konut ve gayrimenkul alanında merkez olan ilçesi Esenyurt şimdi de sağlık turizmiyle gündemde.Sağlık turizmi yatırımcılarının dikkatini çeken ilçe Başkanı Kadıoğlu,''Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak''dedi.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması planlanıyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Tokat Sulusaray Kaplıcaları 49 yıllığına ihale edildi!

Tokat İl Özel İdaresi'ne ait Sulusaray Kaplıca Tesisi, Vali Cevdet Çan'ın katıldığı toplantıda 49 yıllığına ihale edilerek Altunlar İnşaat Şirketi'ne ön izin verildi. İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi!

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı. Salihli Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Yalova Termal Kaplıcaları yabancılar tarafından ilgi görüyor!

Yalova'nın Termal ilçesindeki kaplıcalara, özellikle kış aylarında yabancılar büyük ilgi gösteriyor. İlçenin belediye başkanı İsmail Atik ağırlıklı olarak Rus ve Arap turistleri konuk ettiklerini söyledi

inegöl oylat kaplıcaları Haberi

inegöl oylat kaplıcaları

BURSA İnegöl'ün mobilyası, köftesi, ayçekirdeği gibi markalarının yanısıra 'turizm cenneti' diye tabir edilen Oylat Kaplıcalarına yatırımlar devam ediyor. İnegöl Belediyesi, katı yakıtın önüne geçmek, kaplıca suyunun gücüyle enerji üretmek için düğmeye basıldı. İnegöl Belediyesi ve Oylat AŞ. işbirliğinde hayata geçirilecek Yeşil Enerji projesi ile Oylat'ta katı yakıt kullanılmayacak. 


Kullanılmış kaplıca suyunun kinetik gücüyle üretilen enerji, Oylat'm hem ısınma hem de elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacak. 


İnegöl Belediye Başkanı ve Oylat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, belediye olarak bu dönem özellikle turizm alanından ciddi hamleler yaptıklarını ifade ederek, her mevsim farklı güzelliklere sahip olan Oylat'ta hava kirliliğine kısa sürede son vereceklerine dikkat çekti. 


Aktaş, "Doğadan kendiliğinden çıkan ve soğutma işlemi görmeden kaplıca hamamlarına gönderilen şifalı termal suyumuz çok sayıda hastalığa deva olmasının yanı...